Reklama

Reklama

Archer

(seriál)
Trailer
USA, (2009–2023), 53 h 53 min (Minutáž: 21–65 min)

Tvůrci:

Adam Reed

Hrají:

H. Jon Benjamin, Judy Greer, Chris Parnell, Aisha Tyler, Jessica Walter, Jeffrey Tambor, George Coe, Maggie Wheeler, Adam Reed, René Auberjonois, Joan Van Ark (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(14) / Epizody(143)

James Bond není jediným agentem pod sluncem, dalším takovým bojovníkem je Sterling Archer. Atraktivní agent slavné tajné služby ISIS. Avšak Archer není jen tak obyčejným agentem. Místo toho, aby neustále zachraňoval svět před zničením, raději utrácí většinu prostředků z konta přiděleného k čerpání při plnění misí za alkohol, stylové oblečení a hlavně za luxusní lehké děvy. Vše mu prochází jenom díky tomu, že jeho matka je šéfkou celé tajné organizace ISIS. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Asi je nad moje lidské chápání jak se podobné seriály dokáží stát tak rychle masově oblíbené. Mám ráda humor a to i humor černý, ale seriály kde humor je hlavně na bázi sprostých slov nebo fekálii, není prstě zrovna můj šálek čaje. Občas na podobné seriály kouknu, sem tam se i dobře zasměju a některé se mi i celkem líbí (Futurama, Griffinovi), ale osobně spíš vyhledávám jiné typy humorných animovaných seriálu (Simpsonovi). ()

zahubicku 

všechny recenze uživatele

Po první dílu jsem se na Archera chtěl vykašlat ale na konec jsem se odhodlal shlédnout ještě jeden díl .... a už jsem se vezl . Všech 10 epizod jsem zkouknul najednou . Jedinou výtku bych měl k animaci , přišla mi taková nějaká divná dokonce v některých okamžicích i celkem trhaná ale to se dalo zkousnout . JInak parádní dabing, humor . POZOR ! TENTO SERIÁL OPRAVDU NENÍ PRO DĚTI !!!!! ()

Reklama

Milky. 

všechny recenze uživatele

Asi nikdo nemůže popřít, že Archer je nevyzrálý kokot, idiot, debil a zmrd na úrovni 10tiletého dítěte a že animace kolísá od geniální (někdy) k naprosto hrozné (většinou). Ale pak přijdou situace, hlášky a naprosto šílené postavy a seriál se prostě nedá jen tak zatratit. Nakonec se člověk (když promine ty dva zmíněné nedostatky, což po pár dílech už není problém) jen královsky baví. Navíc jeden z mála seriálů/filmů, které berou v úvahu ohlušení při střelbě (z čehož samozřejmě také vyplývá spousta parádních situací). ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Po dvou sériích musím konstatovat, že je to překvapivě povedená záležitost, velmi rafinovaně, zručně a vkusně balancující na hraně mezi několika propastmi. Ano, je to sprosté, ale úderně a chytře. Ano, je to nekorektní, ale urazí to jen blbce. Ano, je to absurdní úlet, ale pořád si to drží hranu příčetnosti. Ano, animace je stylizovaná a strohá, ale perfektně funkční.... Ať už po haluzi nebo z šikovnosti, Archer je namixovanej hodně výživně.... PS: Nevěřil bych, že to ještě někdy řeknu, ale český dabing se v tomhle případě povedl na výbornou. ()

situs 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení. Seriálu obrovsky prospívá zasazení do prostředí ala James Bond, situace a hlášky vyplývající z tohoto nápadu působí v porovnání s trochu unaveným South Parkem, Family Guyem a spol. svěže a originálně. Navíc se jede na plný plyn už od prvního dílu a nastavená laťka se v půbehu nesnižuje. ()

Galerie (479)

Zajímavosti (12)

  • Tvůrce a hlavní scénárista seriálu Adam Reed propůjčuje svůj hlas postavě Raye. (Tom Riddle)
  • V časopisech, které postavy v seriálu čtou, jsou obvykle naznačené zápletky budoucích dílů. (Tom Riddle)
  • Ve 3. sérii ve 4. epizodě s názvem „The Man From Jupiter“ se objevuje postava Burta Reynoldse, kterou i sám namluvil. (Rominator)

Související novinky

Seriálové popravy a znovuzrození

Seriálové popravy a znovuzrození

23.12.2011

Skončila nám podzimní televizní sezóna a kabelovky vyhodnocují čísla sledovanosti. Které seriály dostanou povolení pokračovat a které budou nemilosrdně zaříznuty? Nejdříve k těm úspěšným: Dexter bude… (více)

Reklama

Reklama