Reklama

Reklama

Hodně štěstí, Charlie

(seriál)
  • USA Good Luck Charlie
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2010–2014), 38 h 25 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Bridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry, Mia Talerico, Eric Allan Kramer, Jason Dolley, Shane Harper, Lorna Scott, Gilland Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(97)

Seznamte se s Duncanovými, jejichž život se obrátil naruby s příchodem novorozené sestřičky. Teenageři Teddy (Bridgit Mendlerová) a PJ (Jason Dolley) a jejich desetiletý bráška Gabe (Bradley Steven Perry) dostali od rodičů úkol pomáhat s malou Charlotte neboli Charlie (Mia Talericová). Rodiče Bob (Eric Allan Kramer) a Amy (Leigh-Allyn Bakerová) se snaží pracovat na plný úvazek, takže starší sourozenci do toho spadnou rovnýma nohama. Snaží se blíž seznámit s dětskou výživou, bryndáky, hlídáním a se všemi dalšími zábavnými i méně zábavnými činnostmi okolo výchovy malého dítěte. A samozřejmě se snaží vést při tom všem normální život teenagerů. Teddy zaznamenává každodenní rodinná dobrodružství do zvláštního videodeníku pro Charlie. Doufá, že v něm mladší sestřička jednou najde rady do života, až už její velká sestra nebude bydlet doma. (Česká televize)

(více)

Recenze (56)

Gromnir23 

všechny recenze uživatele

První díly a možná i celá první řada Hodně štěstí, Charlie byla v té době na Disneyho televizní stanici hodně příjemný zjev. Krásně svěží, rodinné a i jednou za díl vtipné (to se tak často Disney Chanelu nestává). A tak to mělo i skončit, protože s otřesností s jakou Hodně štěstí, Charlie pokračuje vstávají vlasy hrůzou. ()

Vlad 

všechny recenze uživatele

Tak nato, ze to chodi na Disneychannely ako serial miereny zjavne na mladez pubertalneho veku, je to az prekvapivo dobre. Ked to porovnam s Montanou Cyrrusovou a tomu podobnymi primitivnymi disney serialmy, tak toto je uplne ina liga, pozeratelna aj pre normalneho divaka. Dokonca si dovolim tvrdit, ze do vrecka strci aj slabsie sitcomy typu The Exes, Friends with better lives a pod., co su (by mali byt) relacie pre dospelych. Preto 3* urcite zasluzi . ()

Reklama

darthvader77 

všechny recenze uživatele

Tohle je vyjímka potvrzující pravidlo a velmi rád půjdu proti proudu. Tenhle seriál se od těch ostatních na kanálu Disney channel(většinu jsem poslal do koše) se liší tím, že operuje s humorem obyčejné normální rodiny, tudíž se člověk ve spoustě scén pozná. A to, že jsou malé děti chytřejší než by si člověk myslel, to sám zjišťuji doma pořád. :D ()

Nerthys 

všechny recenze uživatele

Nějak nechápu co všichni proti tomuto seriálu mají, pokud jste viděli Krok za krokem, Přátelé a podobně laděné sitcomy ...ano i Will a Grace a Dva a půl chlapa... nezapomeňme na samotný Disney (Kouzelníci z Weverly, Hana Montana, ...) všechny a to do jednoho jsou si podobné v tuposti... s více menší dávkou humoru samozřejmě dle dílu... když srovnám Charlie a tyhle všechny, tak mně tam nějak nepasuje.. proč? protože tak tupý není... Proč? Protože je uvěřitelný, není nudný a dá se a něj dívat opakovaně... čím to? Je poučený výše vyjmenovanými předchůdci :) ... notné plus jsou herci a nijak výrazný zcela boční námět videodeníčku... ...a k samotné postavě Charlie... proboha je to malé děcko nečekáte od ní nějaké výkony že ne? Dabing je skvělý dlouho jsem takový neslyšel. Takže rozhodně dle mého názoru nejlepší Disney Channel seriál ostatní mu nesahají ani po paty, podívejte se na více dílů,,, uvědomte si pro jakou věkovou skupinu je to dělané a hlavně že je to Disney channel.. pak hodnoťte ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Přesto, že to často nedělám, ztotožňuji se s komentářem uživatele Tom_Lachtan a to na 100% !! Vzhledem k tomu, že to u nás doma hraje, díky potomkovi relativně často, mám tu čest tento velice povedený seriál pro děti znát. A opravdu existují mnohem vypatlanější seriály (typicky Královská dvojčata a Violetta na Disney), než je Charlie... Naopak tady to je mnohdy víc ze života, než v kdejaké Ulici a navíc podáno kultivovaně a vkusné pro nejmladší generaci... A pokud už tedy jsem neortodoxní artový kritik a vím to o sobě, tak se nebudu snižovat k hodnocení něčeho, čemu nerozumím... ()

Galerie (255)

Zajímavosti (22)

  • Jedná se o první a zároveň o poslední epizodu, která má ve svém názvu Amy (Leigh-Allyn Baker). (SONY_)

Reklama

Reklama