Reklama

Reklama

Prokletí domu Winchesterů

  • USA Haunting of Winchester House
všechny plakáty
Trailer

Rodina se nastěhuje do starého domu, kde mají v plánu vést poklidný život. Nedbají varování jednoho spisovatele, který jim chce pomoci s nevysvětlitelnými událostmi, které se v domě odehrávají. Když ale zlé síly začnou přitahovat jejich dceru, pochopí proč měl dům pověst nejstrašidelnějšího místa v Americe. Povolají zpět onoho muže a společně odkrývají děsivá tajemství duchů v tomto starém domě. (DVD Edice)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Společnost Asylum a její filmy rozhodně nepatří mezi moje oblíbence a je lépe se jim vyhýbat velkým obloukem, ale tentokrát jsem byl opravdu docela mile překvapen. Přestože nejde o žádný zázrak hororového žánru, tak jsem se u něj ani moc nenudil. Herecké výkony docela ušli, děj měl několik zajímavých zvratů a dokonce se tu objevilo i několik lekacích scén. Třeba se u této společnosti konečně dokopou k lepším zítřkům. ()

helraiser 

všechny recenze uživatele

Tak něco takového jsem opravdu nečekal. Čekal jsem nějakou tuctovou duchařinu s lacinýma trykama, ale tahle duchařina mě opravdu překvapila. Skvělá atmosféra téměř po celou dobu filmu, žádné laciné bezúčelové lekačky, ale lekačky načasované naprosto přesně. Navíc pěkné masky duchů a jejich hrátky s nebohou rodinkou se mi opravdu líbili. A konečná pointa už je jen třešničkou na dortu i když jsem ji odhad do předu. To vše činí z této podívané jednoznačně nadprůměrnou podívanou ve svém žánru a fanoušek žánru ji jistě ocení. Jedna z nejlepších duchařin co jsem v poslední době viděl. ()

Reklama

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Perla mezi nepovedenými filmy. Parádní duchařský příběh, skvělá pointa, duchařská atmosféra a nečekaný konec. Pokud jste milovníci klasických horrorů, kde vám nahání strach a mrazení v zádech atmosféra starých domů, duchové a staré prokletí, budete nadšeni i zklamáni zároveň. Film táhnou dolů mizerné efekty a bídné herecké výkony, jakož i nepropracovanost scénáře. Hodnocení některých uživatelů nechápu. Hold pokud se dnes ve filmu neřežou ruce, nohy, či jiné údy, netečou potoky krve a nevyvrhávají se vnitřnosti lidských útrob, tak se pravděpodobně podle některých uživatelů nejedná o horror. Já si ale myslím pravý opak a vyjma výše uvedených nedostatků tohoto snímku mohu všem staromilcům Prokletí domu Winchesterů směle doporučit. Domnívám se, že kdyby produkce disponovala vyšším rozpočtem, kvalitnějšími herci a snad i zvučnější režií, mohlo by jít o pořádně povedený film s celosvětovým věhlasem. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Děsní herci děsivě vyeliminují jinak děsuplný děj. Tak znovu, jsou zde k vidění snad nejhorší herci na světě, tak by z tohoto amatérského filmu mohl časem být kult. Nejdokonalejší je asi podávání vizitky a otec rodiny před každým svým pohybem sdělující, co bude dělat. Na druhou stranu ale do toho s pokusem o horror šlapou na plné pecky od začátku do konce, a být tam slušní herci, dialogy, kamera, výprava... mohl by to být místy extrémně povedený mráz po zádech. A po pointě zjistíte, že to vlastně bylo docela dobře vymyšlené, jen hrozně špatně provedené. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Duchařiny se mi začínají čím dál víc líbit.Tohle mě fakt mile překvapilo.Úplně neznámí herci, ale film docela solidní.Fakt mrazivý, ale dobrý horor od naprosto neznámých tvůrců.Kdybych neviděl filmografii Marka Atkinse, tak se na tohle radši ani koukat nebudu.Je vidět že když chce tak všechno jde.70% ()

Galerie (4)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama