Reklama

Reklama

The Loved Ones

  • Slovensko Milovaní (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Příběh mapuje osud mladého středoškoláka Brenta (Xavier Samuel). Brent se díky rodinné katastrofě a neustálé konfrontaci z matčiny strany uzavírá do sebe. Nemůže se zbavit pocitu viny z tátovy smrti, zažívá emoční kolapsy a pomáhá si marihuanou a metalovou hudbou. Jeho dívka Holly se mu snaží co nejvíce pomáhat. Je to milá starostlivá slečna nohama pevně na zemi a právě ona je důvodem, proč je Brent surově unesen. Když se probudí z bezvědomí, čeká ho pohled na zrcadlovou disko kouli, injekční stříkačky, elektrickou vrtačku a jeho ctitelku, která neskousla, že jeho přítelkyně není ona. Brenta čeká noc hrůzy plná mučení a beznaděje. (Zeck)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (299)

Fr 

všechny recenze uživatele

,,TY JSI MŮJ PRINC, PROTO NEMŮŽU MÍT NIKOHO JINÝHO! ...TATI.“....... /// Brent je obyčejnej kluk. V autě zabil tátu, poslouchá heavy metal a na školní ples jde s Holly. Aspoň si to myslel, než ho kdosi uspal chloroformem (upozorňuji přátele Zelenýho údolí, že to pěkně vodsere i jeho pes). Pak už je to klasika: Lola je krásná jak obrázek (bude mít pro ni Brent pochopení?) a zdá se být (s taťkou) výborná hostitelka (Bystroočka by mohla vyprávět). Problém může způsobit její záliba v ... BUDEŠ MOJE PRVNÍ VRTÁNÍ (ne milé děti, se sexem to nemá nic společnýho). Celkem dobrá muzika, zajímavá ,,sado“ akcička, trocha hnusu a utrpení a ujištění, že sadomasochistický píče jsou (téměř) nesmrtelný. A pak že se nemotáme v kruhu. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Přemejšlím, co Ti dám lásko k Valentýnu. 2.) Nevím, jaký to je chcát ,,pod tlakem“. 3.) Chystám se točit snuff film. 4.) Thx za titule ,,DJCuBiCk“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

lamps 

všechny recenze uživatele

A pak že je láska krásnej cit. Když jsem sledoval, kterak značně narušená romantická duše zahajuje pokus o lobotomii jejího vysněného prince, byl jsem konečně rád, že na mě vyzývavě pomrkává leda náš kocour, když chce dostat nažrat. Koncept prolínání dvou takřka nesouvisejících linií, v nichž vidíme planoucí pubertální touhy vždy z jiné perspektivy (přičemž docílení vysněného vrzu s metalovou divou je rozhodně tou příjemnější a radostnější), je docela fajn a dvojice záporáků vzbuzuje odpor, jaký dlouho nepamatuji, ale potenciál zůstává jinak celkem nenaplněn. Už pár dní po projekci mi vzpomínky na film bohužel splývají a do popředí vystupuje jen několik odvážných a zajímavých scén, byť jsem svázanému a sexuálně obtěžovanému chudákovi celou dobu fandil a těch pár segmentů z hlavy asi nevyženu. 65% ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Současní filmoví tvůrci žijí nejspíš v domnění, že bez šou*tání se snad horor natočit nedá. Pokud se má jednat o hutnou řezničinu, tak očekávám krájení palic, dloubání očí, či pálení autogenem. Ne snad, že by se v tomto směru film nesnažil, nicméně erotické scény mu dle mě škodí. Pokud mám chuť na tohle, dám si Základní instinkt, nebo rovnou P. Tak či onak, tenhle mišmaš utíká celkem rychle, u některých scén divák nedostává zrovna apetit a metalový OST kupodivu taky sedne. Že jsme v rámci žánru viděli něco podobného již tisíckrát asi není třeba dodávat. 60% ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Přibij penis k židli, hřebíkem rezavým... princezna tu bydlí, s tatíkem úchylným." Pastva pro mou duši starého romantika! Milující tatínek s krédem: Pro svoji dcerušku „Pretty as a picture“ jen to nejlepší! Romantickému tanci, odborné práci s akuvrtačkou a přibíjení ocasů třikrát zdar! Stud je zbytečný přepych, močit před zhrzenou spolužačkou je v cajku. „Jůů, on pláče.“ Potěšilo i sestřelování Brenta ze stromu, pěkně po australsku, jen šutrákama. MATURITNÍ VYSVĚDČENÍ: kočka Bystroočka:  čtyřka z etikety při stolování, pětka z kosmetiky. Tatínek: nedostatečná z rodinné výchovy, výborně z chlípné mimiky. Lola: trojky ucházející, jednička z tvůrčího kreslení, jednička z praktické psychopatie. Holly: úspěšně absolvovaný kurz sebeobrany. Nabíječka Mia: chvalitebně z Emo, výborně z ručních prací při tanci a z carfuck mechaniky. Panic Paul: výborně z botaniky, seminárka o canabis, zvládnul i test ze sexuální přípravy. Rhys Agnew: neprospěl. Postavy - CHOVÁNÍ: trojka z mravů. Bonus: zajímavě prožívaný Brentův bouldering na skále v buši. Včetně následného pudu sebezáchovy, to bylo přesný. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo. Konečně zajímavý exploitation. Je to taková směska napínavého krvavého filmu s teenagerovskou komedií. Australané opět mile překvapili. Herci to odehráli mistrně a hlavně růžová princezna byla skvělá psychopatka. Z některých momentů úplně mrazilo, jindy se zase objevil nějaký ten vtípek z druhé příběhové linie, která byla sice poměrně zbytečná, ale nabídla zajímavé zpestření. Nebýt několika hloupých momentů (až budu utíkat před nějakým člověkem, tak určitě vylezu na strom), divných obyvatel sklepu a trochu přepísklého konce, tak by to bylo na plný počet, protože to jinak bylo pro hororového fandu velmi chytlavé. 75% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Celosvětová premiéra proběhla 12. září 2009 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • V úvodní části filmu má Brent (Xavier Samuel) oblečené tričko skupiny Metallica z alba Master of Puppets. (Terva)

Reklama

Reklama