Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (146)

lamps 

všechny recenze uživatele

Chce se mi zvracet.... Ne z nechutností, které v tomhle případě už stejně nikoho nešokují, ale z té neodpustitelné drzosti tvůrců takhle násilně zesměšňovat můj selský rozum. Ještě větší průšvih než bezpáteřní You are next - nesouvislé vyprávění, zmatený střih, nesympatické a místy takřka nezranitelné postavy a hlavně neexistující příběh, jehož schéma by vycucalo z prstu i průměrné muslimské dítě a jehož jednotlivosti, od toporných dialogů až po přepálené gore, vyznívá zcela nesmyslně, nepůvodně a nechutně samoúčelně. Sorry lidi, ale mě bylo v závěru už úplně šumák, jestli se někdo zachrání, nebo podstoupí důkladný klystýr motorovou pilou a jeho ledviny skončí na jídelním stole průměrné singapurské rodinky - tuhle pohádku fakt nežeru... ()

hladass 

všechny recenze uživatele

V rámci exploiterů toho už moc originálního vymyslet nejde, což si určitě řekli i kluci z Asie a tak se na originalitu vysrali a zaměřili se na další důležitý aspekt... Na brutalitu... A tady se kluci rozhodně neupejpali... Rozřezaní motorovou pilou, usekané ruce, uřezané hlavy, podpatky zaražené v oku a další a další lahůdky čekají na diváka v tomhle příjemném kousku... K tomu doslova hektolitry krve, poměrně velký počet slušně hrajících obětí a sem tam i napínavá atmosféra... Co více si přát? ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Macabre = přesně pro filmy jako je tohle odmítám koukat na horor odkudkoliv jinud než z Evropy a Severní Ameriky. Není to intošské homosexualně-psychologická srajda, je to krvák. Jenže .. jenže je tu první kecací půlhodina o ničem. Pak následuje masokombinát ala Frontiera a Hostel ... nikoliv kvalita ala Inside či Martyrs! Říz, prásk, bum, cák, grrrh a všude samý řev a krev, vše obšlehnuto odjinud. Díky, ale nezájem - jsou mnohem lepší a sofistikovanější kousky. ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Otrlý exploit. Remeselne až moc rutinný a nič (nové) neponukajúci námet nezachraní ani hektolitre krvi. Síce, keď človek prežije prvú polovicu a vypne hlavu pri hereckých výkonoch a dierach v scenári-čo sa dá prežiť, dostane brutálne maso, ktoré sa v poslednej polhodine zmení na splatter. Motorovka potešila a takisto aj mnoho odkázov. Trochu to zahadzuje trochu prepisknutá stopáž. Ináč bez namietok a atypická pointa potešila. To, že a Tjahjanto má talent sa dá zistiť už pri poviedke Safe Heaven ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Vůbec nebudu rozebírat otázku originality, na to jsou tu jiní experti. Já to prostě ke kvalitnímu zážitku nepotřebuju. Víc mě zajímá, jak autoři s tématem naloží. A když mám před sebou gore horror, který předchází pověst velkýho krváku, očekávám jediný: GORE!!! Pokud si autoři na nic nehrajou, a z jejich dítka čiší radost z filmařiny a nadšení pro věc, které dokážou přenést na diváka, mají mé sympatie jisté. A tvůrcům Darah se tohle všechno daří. Navíc film fantasticky graduje a ke konci už probíhající gorefest dosahuje takových absurdních rozměrů, až se z něj stává zábavná krvavá groteska. Za sebe můžu říct jediný: PARÁDA!!! ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)
  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)

Reklama

Reklama