Reklama

Reklama

Julie Estelle

Julie Estelle

nar. 04.01.1989 (35 let)
Jakarta, Indonésie

Biografie (1)

Julie Estelle Gasnier je indonéská herečka, fotomodelka, reklamní hvězda především ve videoklipech a v současnosti je mluvčí mobilní společnosti Wapaku. Pochází z francouzské rodiny, má dvě mladší sestry, z toho Cathy je po vzoru své starší sestry také herečka a modelka. V červnu 2007 absolvovala Lycée International Français v Jakartě. Díky svému povolání fotomodelky měla mnoho skandálů, mimo jiné i fotky v indonéské verzi Playboye, díky čemuž se s ní rozešel její… (více)

Zajímavosti (6)

Dopisy z Prahy (2016)

  • Představitelka hlavní ženské role Julie Estelle před filmem nikdy na klavír nehrála a kvůli natáčení se naučila hrát pouze jednu skladbu a to během pouhých dvou měsíců. (Peshi)

Zásah (2016)

  • Very Tri Yulisman zde používá jako zbraň teleskopický obušek, kterým je následně zabit. Podobně tomu bylo i v Zátah 2 (2014), kde používal pálku, kterou byl v závěru zabit. O nic lépe na tom není Julie Estelle, která tu používá nůž, kterým je také zabita. V Zátahu 2 používala dvě kladiva a jedním z nich byla podřiznuta v závěru filmu. (gein)

Zátah 2 (2014)

  • Ve scéně, kde dává Bejo (Alex Abbad) svým zabijákům povel jedním slovem „válka“, si Alicia (Julie Estelle) před odchodem roztočí minci na baru. Ta však dopadne lícní stranou směrem nahoru, kde je vyznačený dům Minangkabau. Jméno Minangkabau se skládá ze dvou slov: minang a kabau, což v překladu znamená „vítězný býk“. Býka můžeme zahlédnout na rudém obrazu v kanceláři šéfa gangu – Banguna (Tio Pakusadewo), přímo v pozadí za pracovním stolem. Z toho vyplývá, že i přes smrt Banguna, strana zvítězí a Bejo bude poražen... (ChvastounCZ)

Galerie (17)

Reklama

Herečka

Reklama

Reklama