Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Už začiatok ma utvrdil v tom, že toto bude veľmi chabý film, čo sa logiky týka, mýlil som sa, tento film logiku nemá. A keď prišli na scénu všetky tie nesympatické osoby aj z ich prijebaným správaním, už som mal dosť a to na displeji môjho prehrávača svietilo 00:10.Film ma jedinú výhodu, že nie som s tých užívateľov, ktorý film nedopozerajú a potom sú aj tak múdry. Nie, ja som taký,že keď film vobec nebaví aj tak ho dopozerám, z princípu. Ale potom mu to dám špinavo vyžrať ako aj v tomto prípade. Dialógy boli na úrovni 10 ročných detí a nie dospelích. Je to blbý film, bez logiky, bez logicky mysliacich protagonistov, ale hlavne z totálne trápnym osadenstvom. Príbeh bol tiež ináč divný, ale jedno film mal a v silných dávkach a to gore, toho tu bolo neúrekom, ale to je jediné, čo môže tento jeblí film ponúknuť a mne to nestačí, no vidím, že iným to stačí ku šťastiu. A ten lásky kvet čo chodil v zvárackéj prilbe bol dosť trápny a pripomínal mi pár filmov, ktoré, ale boli oveľa lepšie ako tento. To finále bolo krvavé, niečo podobné ako Braindead, ale tam aj celok bol parádny,čo sa tu nedá povedať. Amatérsky,lacný a bez logiky. Asi tak. ()

kalap odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola tuposť, kde partia primitívov, ktorých pustil na priepustku z cvok hausu v lezie do nejakého baráku a tam si chcú urobiť disko lenže na scénu prichádza další primitív oblečený v nejakom zvláštnom prezervatíve so zvaračskou maskou a mláti to tam hlava nehlave s kladivom veľkým jak výťah, no na porazenie to videnie. ()

Reklama

ecceHOMMO odpad!

všechny recenze uživatele

Továrna oživlých mŕtvol???....Nečudo...pri pozeraní by sa nejedna mŕtvola obracala v hrobe....Absolútne nesympatická partia punkerov blabotajúcich dve na tri so sexuálnym podtónom pohybujúca sa v otrasných kulisách. Avšak našiel som až tri pozitíva: strihanie prstov, to ako film skončil, ....a najmä, že skončil.....chvalapánubohu.... ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Proč nemůžete jít píchat do kostela jako všichni ostatní?" A jé, to bude nějaká sprosťárna, říkal jsem si po jedné z úvodních vět. A taky že jo. Nejslušnější bylo asi: ,, Jediný, co rád lížu, je zmrzlina..." Část se poněkud vleče, část je hudební videoklip a zbytek nekompromisní masakr. Skutečný gorefest obsahuje řadu brutálních scén, z nichž střihání prstů a urážení hlav patří mezi ty mírnější. Také získáte odpověď na otázku, jak se dostat rychle na druhou stranu překážky, kterou tvoří ocelové síto, či co nejvhodnějšího použít jako roubík. A rovněž pochopíte, proč se máte dobře rozhlédnout, než se někam zavřete. Četné odkazy jsou zde jasné mj.- 30 dní dlouhá noc ( makeup+rychlost), Pátek 13. - Jason ( nejen mačeta a maska) a Hellraiser 3 ( scéna z diskotékového klubu). Vtipné závěrečné titulky. 3 hvězdy za gore a jedna za skvělou hudbu převažující v ranku darkwave. Mj.hudba - Android Lust, Lucid Dementia, Panjoma, Pavmire, Rock City Morgue či Leatherbäl. I když by oblečení některých postav mohlo svádět k jejich řazení do punku, dle hudby jde spíše o goth/ darkwave/ coldwave/ ebm. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zajímavej ve dvou věcech. A to je hodně slušné gore s kterým si tvůrci fakt vyhrály. Zlámané nohy, rozdrcená lebka....Tohle tu všechno je a vypadá to celkem pěkně. Bohužel je tu ale 1 hodina kde se naprosto nic neděje. Jistě jsou tu poměrně zajímavé postavy s kterýma bych nechtěl být ani minutu ale je to prostě celkem pruda na to všechno čekat. Chtěl jsem původně dát 3* ale něco mi říká že tak dobré to nebylo. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)
  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)

Reklama

Reklama