Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

kalap odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola tuposť, kde partia primitívov, ktorých pustil na priepustku z cvok hausu v lezie do nejakého baráku a tam si chcú urobiť disko lenže na scénu prichádza další primitív oblečený v nejakom zvláštnom prezervatíve so zvaračskou maskou a mláti to tam hlava nehlave s kladivom veľkým jak výťah, no na porazenie to videnie. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Nízkorozpočtová brutalita v podání funícího maníka ve svářecí kukle s obřím kladivem odehrávající se v nějakém opuštěném průmyslovém komplexu. Hnízdo tohoto magora, který zde ovšem není zdaleka sám, si vybírá partička punkerů pro svou ilegální párty plnou hlasité hudby, drog a sexu. Přípravy na párty jsou v plném proudu, ale ještě než dorazí první hosté, se organizátoři začínají ztrácet. První polovina dílka stojí na postavách punkerů, dívčí nahotě, spoustě oplzlých keců, konzumaci alkoholu a trávy, ovšem v podání hereckých výkonů, které odpovídají nízkorozpočtovém pojetí filmu, které jde ruku v ruce s tvůrčí infantitilitou, kterou nepřebijí ani výše popsané libůstky. Velké plus je, že proti maniakovi nestojí klasičtí teens (uhlazení správňáci a uječené barbie), ale pro mě určitě sympatičtější "drsňáci". Pokud divák přežije tuto část, otevírá se mu přehlídka vskutku makabrózního gore, nejen obřím kladivem. S prvním mordem snímek začíná nabírat na obrátkách a kvalita jde prudce nahoru. Přes kopu střev, kostí a dekapitovaných hlav se horový fanoušek prochrochtá blahem až k samotnému finále, které stupňuje brutalitu ještě na vyšší level. Ano, po CARVERU další parádní nízkorozpočtová pecka, která rozhodně nedělá žánru ostudu. Škoda nepodařeného rozjezdu, ale i tak za mě poctivé čtyři hvězdy. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Postavy mi boli určite sympatickejšie, ako nejaké hysterické uvrieskané decká v teen horroroch. Samozrejme je to len pre okrajové publikum. Brutalita a gore na jednotku s hviezdičkou. Ak sa vám páči krvavý masaker, tento film budete milovať. Kľudne to môžete pozerať aj bez tituliek, pretože dej je to posledné, o čo v tomto filme ide. Samozrejme ak na to máte žalúdok, lebo kosti a vnútornosti sa na vás budú len tak sypať :) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je zajímavej ve dvou věcech. A to je hodně slušné gore s kterým si tvůrci fakt vyhrály. Zlámané nohy, rozdrcená lebka....Tohle tu všechno je a vypadá to celkem pěkně. Bohužel je tu ale 1 hodina kde se naprosto nic neděje. Jistě jsou tu poměrně zajímavé postavy s kterýma bych nechtěl být ani minutu ale je to prostě celkem pruda na to všechno čekat. Chtěl jsem původně dát 3* ale něco mi říká že tak dobré to nebylo. ()

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě film velice "příjemně" překvapil, zpočátku to vypadalo, že film bude téměř o ničem, ale hle, strhnuté obličeje, uříznuté prsty, rozčvachtaná hlava... :) Dál to nechám však na vás, ale na malorozpočtový film je to vskutku unikát. Už dlouho jsem u žádného hororu neskřípala zuby. Některé scény se opravdu nedaly jen tak rozdýchat. Vrah ve svářečské masce? Proč ne? Už od pohledu nevypadá zrovna mile, co si budeme povídat. :) Ve skutečnosti je to však úplně nemožné, ale o tom horory přece jsou, no ne? Jde o ten skvělý pocit, který zažíváme, když teče krev z televize. A tohle je přesně film podle mého gusta. 80% si určitě zaslouží už jen kvůli samotným drsným gore scénám, parádním masakru a šílenému vrahovi v masce. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)
  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)

Reklama

Reklama