Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zabiják v masce, uříznuté prsty, litry krve, nahé ženy - to vše na Vás čeká v hororu, který kráčí ve šlépějích nejslavnějších vyvražďovaček. A jejich pověsti rozhodně nezůstává nic dlužen! Skupina punkerů se vloupá do opuštěného skladu, aby si tam uspořádala divoký mejdan. Netuší však, že v budově se nachází děsivá bytost, které se nelíbí, že narušili její teritorium! Zabiják ve svářečské masce, s kladivem v ruce a zombie rodinkou za zády se chce pomstít za staré křivdy a neváhá přitom odstranit jakoukoli překážku. A věřte - jeho metody rozhodně nebudou mírumilovné! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (110)

Ruut odpad!

všechny recenze uživatele

Český název filmu slibuje parádní béčkovou řežbu. Realitou je strašně nezvládnutý bolehlav- a to i přes hory porcovaného masa a koz. Asi jen pro ty, kterým se líbilo Frontière či Carver a jím podobné filmy. Jo a nesmím zapomenout na příšernou digitální kameru :-( + a nebo si pusťte jen poslední desetiminutovku "u večeře a na párty" (píši škodolibě) ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Čas od času není na škodu se odprostit od Áčkových vod a zamířit někde do amaterštějších končin. Sweathshop je přesně ten typ filmu, který je pro mě jako nejlepší volba. Příběh, herci, logika či dialogy se tu hledají těžko, ale proč se na to jinak dívám? No přeci proto, protože to je neskutečný masakr. Na to, kolik asi film stál bylo gore velice povedené a najde se zde plno scén, na které budu s radostí v zpomínat. Hlavní vrah je fakt neskutečný hovado a co dělá s tou svou zbraní, to je nářez. Film se ze začátku trošku táhne, ale pak už se jen drtí, křupe a rozsekává co jen síly stačí. Finální masakr se povedl a to dost. Z hlášek mě nejvíc pobavila tahle: "jedíné co lížu je zmrzlina". Kdo má rád Carvera, mělo by se líbit i tohle. ()

Reklama

kalap odpad!

všechny recenze uživatele

No to bola tuposť, kde partia primitívov, ktorých pustil na priepustku z cvok hausu v lezie do nejakého baráku a tam si chcú urobiť disko lenže na scénu prichádza další primitív oblečený v nejakom zvláštnom prezervatíve so zvaračskou maskou a mláti to tam hlava nehlave s kladivom veľkým jak výťah, no na porazenie to videnie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Dohnal jsem si tenhle levný undergroundový slasher, který fanoušky Gore potěší. Ano je to levné jak bulharské porno, herci hrají hrozně byť na holky se hezky dívá a místy zde padne i vtipná hláška ( Sperma patří do holek nebo na ně, hlavně ať je ta sračka, co nejdál ode mě 😃 ) Velkým pozitivem je však samotný vrah se svařečskou maskou, který jako zbraň používá Kovadlinu! což je rozhodně originální a gore je zde na velmi vysoké úrovni a potěší i vysoký bodycount. Trochu mi to připomíná příbuzného Carvera, který mi příjde o třídu lepší, ale i tohle v rámci nízkorozpočtových filmů má své grády i fanoušky. Vidět to 10 let zpět dal bych i 4, dnes je to za lepší 3 hvězdy.6/10. ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

No asi takhle ... děj nula, postavy nic moc, herecký výkony průměr, prostředí špatný ... ale ty GORE scény!!!! To je fakt neskutečnej masakr, tohle dělal fakt frajer!!! Navíc se v roli zabíjáka objeví téměř identická postava jako byla ve velice podobném hororu Carver (2008). Oběti mašíruje neuvěřitelným stylem, maso, kosti, krev, ... v podstatě to jde těžce do splatteru. Jinak film obsahuje všechny klasické chyby slasherů, jako například "teleportace" zabijáka apod. Chápu, že to hodně lidí moc nepobírá, navíc jde o amatérskej kousek, ale ten masakr a závěr je fakt BRUTUS!! (Schválně si zkuste přeložit text té techno skladby!) Komu se líbil Carver (2008) nebo Live Feed (2006), určitě ať jde do toho. Kdo tyhle nízkorozpočtovější kousky bez děje nemusí, ruce pryč ... (každopádně ty gore scény ...) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Koncepcia The Beasta (Jeremy Sumrall) bola inšpirovaná výkonom talianskeho gymnasta Jurija Chechiho, ktorý v priebehu slávnostného otvorenia zimných olympijských hier 2006 opakovane maskovaný húpal nadrozmerné zlievárne kladivo. (vander19)
  • Postava Enyx (Naika Malveaux) je pomenovaná po Enix Corporation (teraz Square Enix), vydavateľstvu videohier ako Dračí bojovník či Xevious. (vander19)

Reklama

Reklama