Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Podle jmen herců to vypadalo nadějně. Zdání klame. Gooding bere čím dál horší role v čím dál míň zábavnějších filmech. A Kilmer? Tady se jeho hraní omezilo na statický výstupy před monitorem, trapné promlouvání a drbání si svého prapodivného účesu. Sem tam nějaká ta akce taky byla,ale opravdu špatně natočená. Je to celkem škoda, sice je to ohrané téma,ale v rukou lepšího režiséra by z toho mohl být alespoň naprůměrný snímek. Ta jedna hvězdička je za slečnu s červenejma vlasama ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Že sú Val a Cuba dávno za zenitom je každému dávno jasné. Že ale klesnú takto hlboko a pokojné béčkové vody, o ktoré sa nikto nezaujíma, vymenia za o dosť plytkejšie céčkové, do akých by sa hanbil vstúpiť aj Steven Segal, to som teda naozaj nečakal. Výsledok? Jedna z najtrápnejších vykrádačských úbohostí posledných rokov. Strašná blbosť a ešte sa celý čas tvári, že má myšlienku. 0% ()

Reklama

Arkos 

všechny recenze uživatele

Slušný akční scifi, při kterým jsem se slušně bavil. Samozřejmě nejde o žádný velkorozpočtový trhák, ale já jsem se ani chvíli nenudil a to je pro mě hlavní. Ovšem opravdu asi víc lidí zarazí, když hlavní hrdina několik minut střílí z pistole, ve které nevymění ani jednou zásobník a nebo, když z domova telefonuje a na displey hodin je 13 minut, zatímco když telefonuje za chvílí, tak je na displey 12 minut a třináctka teprve naskakuje. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Řekni kde ten Cuba je, co se tady mohlo stát, řekni kde ten oscarový herec je, kde může být. Získání oscarového zlata holt pro mnohé herce představuje kariérní propast. Oscarové prokletí potkalo nejednoho držitele. Sice se jejich cena jistě vyjímá na nějaké naleštěné poličce, Cuba Gooding jr. dostává v posledních patnácti letech vesměs jen nepoužitelné nabídky. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice nízkoropočtové sci-fi, ale to bylo Dark City taky. Chytře vymyšlené, proti reklamám vtipně zaměřené, napínavě natočené. Má to hlavu a patu, což se nedá říct ani o mnohých blockbusterech. Je umění podobný film natočit, aby vypadal jako že je brnkačka ho natočit, přitom každý filmař ví, že právě žánrové filmy dobře natočit jde nejhůř. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)
  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)

Reklama

Reklama