Reklama

Reklama

Ošklivé káčátko a já

(seriál)
  • Dánsko The Ugly Duckling and Me! (více)

Epizody(26)

Obsahy(1)

Ošklivé kačátko a já je výtvorem autorů, kteří si oblíbili klasickou pohádku H. Ch. Andersena, jejímž hlavním hrdinou je ošklivé kačátko proměnící se na konci v nádhernou labuť. Do této chvíle tuto pohádku všichni důvěrně známe, ale málokdo ví, že osud hlavního hrdiny je propojen s osudem městského potkana, který je jeho přítel. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

antragus 

všechny recenze uživatele

Krysík je sice úžasná osobnost, navíc geniálně nakreslená, vymodelovaná nebo jak se tomu při téhle animaci vlastně říká, na druhou stranu jsem se opravdu zasmál v průměru tak půlkrát za díl. I když chápu, že to asi není primárně určeno infantilním čtyřiadvacetiletým studentům ani starším pracujícím, či jinak trávícím své dny. Proto dětem určitě nebudu brát radost z tohoto seriálu. Tajná zpráva pro dospělé: U tohohle počítejte s tím, že můžete své děti odložit před obrazovku, pokud tam ale zůstanete s nimi, moc se nepobavíte...;-) ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele

Celkom dobrý seriál, ktorý som videl celý a páčil sa mi. Animácia a ani príbeh nie je nič extra, ale dá sa to prežiť. Na neškodnú zábavku to stačí. ()

Reklama

Galerie (18)

Reklama

Reklama