Reklama

Reklama

Agent v sukni je zpět, ovšem tentokrát má s sebou posilu: svého nevlastního pubertálního syna Trenta (Brandon T. Jackson). Martin Lawrence se vrací jako agent FBI Malcolm Turner a jeho alter-ego Big Momma (Agent v sukni). Trent se stane svědkem vraždy, a tak se oba musejí skrývat v přestrojení – v dívčí škole umění. Se svými novými identitami musejí Big Momma s Charmaine najít vraha dřív, než on najde je. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Brandon T. Jackson je humusák. Jak herec, tak jeho postava v tomto filmu byli k zblití. Mladistvý věk by mu nikdo nebaštil a to, že je samice už vůbec ne. Pokud máte rádi hip-hopové sračky a namachrovaní idioti poskakující po pódiu jako opice vám nepřipadají neskutečně trapní a zbyteční, tak si přidejte jednu hvězdičku. Bábina tradičně bez chyby. ()

tommy187 

všechny recenze uživatele

Tak dlho som sa fakt pri filme nenudil ! Úplná kópia jednotky, len s prídavkom jednej hlavnej postavy. Vtipy sú postavené presne tak isto ako v jednotke, a v podstate celý tento film je ako v jednotke ... Herecké výkony sú nevýrazné, a keď film pozeráte pozorne tak zistíte, že je to celé nezmyselné ... No tak aspoň jedna hviezdička za tie piesne ;). ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

,,Zavržení" celé série. Už bych u toho opravdu nepsal ani to Komedie Tohle je opravdu jenom trapná romantická ,,záplekta" dvou velice nezajímavých herců. Myslel jsem, že to horší než dvojka být nemůže, ale vté byla alespoň ta roztomilá, malinka Moretzová. Tady? Jestli někomu přijde Brandon T. Jackson ,,dobrej", tak je neskutečný magor, hlavně v tomhle filmu. Ne, prostě ne, a jenom málo dělilo tohle od Odpadu. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ony už první dvě „Big Mommy“ byly spíše než Lawrencovým potvrzením ataku nejvyšších hollywoodských příček, Murphyovským vyklizením pozic, ale zkoušet narvat do XXXL kalhotek ještě „syna“?!?!?!?!?!?! A ještě k tomu s lookem středoškolské komedie se všemi jejími neřestmi v čele s panovačnou královnou školy?!?!?!?!?!?! Teď už je na řadě jen sednout si ke stolu celá rodinka a začít na přeskáčku prdět :( ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Jakoby už Velká máma ztrácela ten vtip a šmrnc, co měla v předchozím filmu. Byly scény, při kterých jsem se smála, ale jako zbytek se mi zdál takový nastavovaný. Herec, který hrál Trenta v předchozích dílech nahradil ošklivý a nesympatický kluk a kde je to dítě, které porodila Malcolmova manželka, která taktéž chybí? Ti, kdo dělali tento film, neviděli ty předchozí dva. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Když studentky cvičí balet, hraje jim při tom písnička „Maniac“ od Michaela Sembella. (Zix.)
  • 17-ročného Trenta v skutočnosti hral v dobe natáčania 26-ročný Brandon T. Jackson. (m.a.t.o.)
  • Nia Long, ktorá v predošlých dvoch dieloch hrala Sherry, odmietla svoju úlohu zopakovať. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama