Reklama

Reklama

Řada nešťastných příhod

(seriál)
  • USA A Series of Unfortunate Events
Trailer 4
Dobrodružný / Drama / Rodinný
USA, (2017–2019), 19 h 40 min (Minutáž: 37–64 min)

Předloha:

Daniel Handler (kniha)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, Joan Cusack, K. Todd Freeman, John DeSantis, Aasif Mandvi, Usman Ally, Luke Camilleri (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Sirotci Baudelairovic bojují s osudem, který jim do cesty přivedl zlého hraběte Olafa, a snaží se odhalit dávné rodinné tajemství. (Netflix)

Diskuze

kreveta.joe

kreveta.joe (hodnocení, recenze)

Tak o víkendu se konečně na Netflixu objevily titulky k třetí řadě. Děcka, slupla jsem to za jeden den! A ten poslední díl. Sakra, přiznám se, já to ořvala. Jo, brečela jsem, když Count Olaf umřel. Jak ji nesl tou vodou.. Chudák to v životě taky neměl lehké. Jako jo, zabil dost lidí a Baudelairovým dělal ze života peklo :-D ale stejně mi ho bylo líto.

kreveta.joe

kreveta.joe (hodnocení, recenze)

Tohle mě vážně dostalo! Když se mi A Series of Unfortunate Events ukázalo na Netflixu, neměla jsem nejmenší zájem se na to podívat. Vlastně jeden ano - NPH. Hm, ale on tam hraje nějakého škaredého dědka, na to koukat nebudu. Tak si pustím aspoň kousek, ať zjistím, o co jde... Co to je? Prý look away, nedívejte se na to.. O co sakra jde? Co to ten chlap, jehož jméno zní jako citronová snickerska, kecá? Haha, prý handsome count Olaf, ten ale vypadá. Přesto mě to něčím zaujalo a musela jsem se dívat dál. Neumím to přesně popsat, ale je to tak dobře ujeté a fakt se mi to líbí! A víte co? Po pár dílech mi count Olaf připadá docela sexy. :-D Neil je prostě sexy v každé roli!
 

Uživatel kreveta.joe smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

cheonsacz

Prepáč zlatko ale tu sme na Cesko/Slovenskej databáze filmov a nie na Cesko/Slovenskej databáze pravopisu :) 

 (hodnocení, recenze)

Pozrela som dve časti tohto seriálu a stačilo my! takuto blbosť som dlho nevydela prepadák!

na příspěvěk reagoval cheonsacz

Sweat55

Sweat55 (hodnocení, recenze)

Já to naštěstí dávám bez titulků takže nemusím čekat :) Jinak jsem to dneska ráno dokončil a jsem spokojen. Rozhodně to ale není pro každého.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Fyffy2000

To je takový problém stáhnout zvlášť epizodu a titulky, dát to do stejné složky a dát tomu stejné jméno? Na Edně přeložili už i 2 a 3 díl.

Uživatel Kienast smazal svůj příspěvek.

Uživatel LoLaa smazal svůj příspěvek.

Dzusifruit

Dzusifruit (hodnocení, recenze)

Nevedel som, že láska k Harrisovi, ktorú som k nemu prechovával, bola len falošnou platonickou týždňovou romancou. Úplne ma prevalcoval, naozaj som to nemohol nedopozerať. Ten kto nečítal knihy a nevie, čo od toho očakávať, môže byť zo začiatku zmätený najmä chovaním, premýšľaním a  odovzdávaním replík samotných postáv. Doslova ich nenávidíte, sú otravné,  ale smiešne a zábavné. Možno až hlúpe, ale dokonalo hlúpe. A aj tak tu nájdete mnoho pravdivých myšlienok súčasnej spoločnosti (treba sledovať a zamyslieť sa - hint = čo asi prezentuje kašeľ bankéra?) Nájdeme tu všetky Murphyho slovné aj činnostné zákony schválnosti, ktoré sú však na enormných steroidoch. Taktiež robenie si žartou z kliše, ktoré upozorňuje na ostatné klišé je tu na úplne inom leveli. Každopádne krásny zážitok, odporúčam každému si sadnúť a vychutnať túto jazdu. :) 5*

na příspěvěk reagoval kreveta.joe

Blackthunder

Blackthunder (hodnocení, recenze)

Po první epizodě naprostá spokojenost. Warburton jako vypravěč je naprosto bombatiskej a Harris v hlavní roli naprosto super. Co jsem tak koukal do PDFka tak je to velmi věrně zpracované i když jsem knihu nečetl a film neviděl.

Uživatel Dzusifruit smazal svůj příspěvek.

dO_od

dO_od (hodnocení, recenze)

Nejsem z toho zatím nadšený, kromě NPH a Joan Cusack jsem tam nenašel nic, co by stálo nějak výrazněji za řeč. A Warburton je teda extrémně otravnej vypravěč. :(

aintshecool

aintshecool (hodnocení, recenze)

Suzuky.

Možná máš pravdu, dokonce se tam vyskytla i Robin Scherbatsky. Těšila jsem se jako malá, ale první díl celkem zklamal. Tak uvidíme dále...

na příspěvěk reagoval Spiker01

Agita

Agita (hodnocení, recenze)

Po půlce druhýho dílu sem to vypnul. Vypravěč mi přijde neuvěřitelně otravnej a celkově to nějak neudrželo mojí pozornost. Tak možná někdy dokoukám, až se budu nudit. Snad se vám to bude líbit víc než mně ;)

Suzuky.

Suzuky. (hodnocení, recenze)

"Spin-off" k How i met your mother, kde Barney Stinson nebude využívat svých převleků k získání holek do postele, ale k získání dědictví od sirotků Baudelairových ? Lepší jak s Jimem Carreym to nebude, ale těším se na to.

na příspěvěk reagoval aintshecool

Maca1245

Maca1245 (hodnocení, recenze)

Koukám že zatím se to aspoň podle traileru drží knížek. I film byl bomba, ale jak to bylo ze 3 knih museli udělat pár změň. upřímně jsem na to zvědav. :D :D

Uživatel vandr smazal svůj příspěvek.

Kirara

Kirara (hodnocení, recenze)

hábič

Netflix to produkuje a u všech nových seriálů, které vlastní, je celá sezóna od prvního dne legálně dostupná online bez regionálních omezení. Samozřejmě pokud budete čekat na titulky nebo dabing, pravděpodobně se načekáte, protože vysílací práva teď už asi prodávat nebudou a sami ty dabingy u nás ve "východní Evropě" ještě nějak nedávají.

hábič

hábič (hodnocení, recenze)

Dneska jsem po dlouhé době opět viděl svůj oblíbený film na Nova Cinema a teď si pustil ten trailer k chystanému seriálu. Vypadá to bezvadně, doufám že se ho co nejdříve dočkáme i u nás v ČR.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Trochu se toho bojím. Film je úžasný ( i když mi tam teda vadil Carrey), tak aby to nebyla jen vykrádačka.

Jestli se ale ponese ve stejném duchu tak to bude paráda.

Reklama

Reklama