Reklama

Reklama

Řada nešťastných příhod

(seriál)
  • USA A Series of Unfortunate Events
Trailer 3
Dobrodružný / Drama / Rodinný
USA, (2017–2019), 19 h 40 min (Minutáž: 37–64 min)

Předloha:

Daniel Handler (kniha)

Kamera:

Bernard Couture

Hrají:

Neil Patrick Harris, Patrick Warburton, Malina Weissman, Louis Hynes, Joan Cusack, K. Todd Freeman, John DeSantis, Aasif Mandvi, Usman Ally, Luke Camilleri (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(25)

Sirotci Baudelairovic bojují s osudem, který jim do cesty přivedl zlého hraběte Olafa, a snaží se odhalit dávné rodinné tajemství. (Netflix)

Videa (7)

Trailer 3

Recenze (66)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Mrtvý seriál. Ztráta času. Vše dobré na něm pramení z předlohy a kopíruje film z roku 2004, jen neúnosně natažené na šestinásobnou délku. Neil Patrick Harris má charisma jedné boty Jima Carreyho a z vypravěče mě přepadají návaly únavy. Stylisticky je to naprosto fádní (plus ošklivé a s horšími triky než třináct let starý film), opakující nenápaditě jeden vzorec znova a znova. Šílená nuda. Nevidím jediný důvod, proč to upřednostnit před filmem. ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6/10. První série mě fakt hodně bavila. A to i přes svou okatou sebeparodii, nepěkné digi triky a šílenou naivitu. Druhá ve všem přidala, což v mých očích spadlo do lehkého podprůměru a závěrečná řada se sice snažila, ale přesto jsem neměl pocit uspokojivého završení. Hrozně zvláštní projekt, u kterého jsem na jednu stranu rád, že dostal zelenou a zadaptovala se celá knižní série, z druhé strany bych se to bál komukoliv doporučit. Takže něco mezi. Ale nápaditý to je, o tom žádná! ()

Reklama

haluska11 

všechny recenze uživatele

díky za tohle campy zhmotnění mého dětství, netflixi. cynický příběh o traumatizovaných dětech v pastelovém oblečení s vysokým IQ  + Neil Patrick Harris + suchý humor + zábavná série temných záhad + deprese a zlomené srdíčko = velký bombex. slovo, které v tomto případě znamená velká láska. harrypotterovský vibe s větší sebeuvědomělostí a muzikálovými čísly nesedne každému -  je to hodně lowcost a pozérská hipster záležitost - ale každé divadelní anebo mentálně naštrbené děcko se v tom najde. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Carrey byl sice jako Olaf lepší,ale ani Neil Patrick Harris není k zahození.Celá první řada nakonec navíc splnila očekávání.Je to vtipné,správně absurdní,přehnané a solidně stylizované.Nakonec ani nevadí,že 6 z 8 dílů zpracovává události které známe z filmu.Ten sice vychází z tohoto srovnání lépe,ale já se bavil...70% ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Skvelý seriál, ktorý je väčšinu času mimoriadne pochmúrny, no nachádza sa v ňom aj množstvo zábavných scén alebo replík, ktoré keď sa tam už objavili, tak boli všetky do jednej vždy vtipné. Akonáhle som začal pozerať prvú epizódu, vedel som, že tento seriál jednoducho musím dopozerať až do konca. Najdepresívnejšia séria, ale zároveň aj tá, ktorá ma najviac bavila bola druhá, no tri najlepšie časti boli pre mňa určite tri posledné v tretej sérii (nie preto, že nimi seriál končí, ale preto, že boli dokonale strhujúce, minimálne teda obidve časti v hoteli). Series of Unfortunate Events nemôžem inak, ako odporučiť :) ()

Galerie (185)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama