Reklama

Reklama

Legenda o Tarzanovi

  • USA The Legend of Tarzan (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie). Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (11)

Trailer 4

Recenze (561)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

A do háje! Tak tohle bylo blbý, nepřehledný a přeplácaný. Boj proti otrokářství a drancování Konga se propojil s příběhem navracejícího se Tarzana, který má obličej posmutnělého intelektuála a tělo plastového Kena (jo, pekáč je obdivuhodný) a řeší rodinné trýzně s Jane. Do toho se přimíchávají nevěrohodné CGI opice, nějaký krokodýli a chlápek, který si chce zahrát na Srdce temnoty. SHRNUTÍ: Když už obří opice, tak jedině King Kong! Tohle je odvar. ()

Zodd 

všechny recenze uživatele

Scénáristicky sterilní CGI opruz, který ve vizuálně temnějších a prostorově uzavřenějších scénách paradoxně působí o dekádu dvě starší, než je ve skutečnosti. Yates sice před lety slepě nadchnul se svým prvním Potterem, ale od té doby hraje furt na stejnou strunu a je jen na ostatních, jak ten orchestr ukočírují. Margot Robbie - jejíž hvězda v posledních letech vzplanula naplno - stejně jako jiné části castu tak jako tak s návnadou jejich vzhledu či herecké minulosti budou někomu stačit ke spokojenosti, jinak by film měl sotva co nabídnout. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že Disney oživuje svoje animované hity, ale toto sa fakt nepodarilo. Nemuselo by to byt úplne zlé, celkový nástrel deja sa mi páčil, tak isto Jane (Robbie) a zvyšok hereckého osadenstva. Ale celkovo to mdlé a miestami až nezáživné podanie Tarzanovi podrážajú nohy. A akcia to tiež nevylepší. Tarzan proste nemá čím zaujať, prekvapiť alebo strhnúť a tak sa dobrodružná jazda mení na nudnú prechádzku džungľou. Ani hudba Ruperta Gregson-Williamsa film nezachráni, ale aspoň trošku vylepšuje dojem. Oblúbený soundtrack: The Legend Of Tarzan. 70% - 3* ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,OBYČEJNÝ MUŽ UDĚLÁ NEMOŽNÉ, ABY ZACHRÁNIL SVOU ŽENU. MŮJ MANŽEL NENÍ OBYČEJNÝ MUŽ"...“ /// Nový dobrodružství (takže žádná recyklace!) Lorda Greystoka. Krátký flashbacky k připomenutí, ochutnávka páření a super nápad s obsazením upíra Skarsgårda, kterej může dát znova na obdiv všechny zvířecí instinkty. Možná jsou 4* moc, ale dobrodružnejch pohádek není nikdy dost! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Většinu života chodím po čtyřech. 2.) Narodil jsem se na stromě (a stará je vopice). 3.) Thx za titule „pablo_almaro“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Podle očekávání řádná vocasárna, který nakonec ty nejslabší možný 3* dám, ale mám u toho zkřížený prsty. Takže takhle hodně lidí tu nadává na vizuál a efekty ty byli dle mýho názoru v normálu, ani se nebudu rozepisovat o hloupým scénáři, je to letní popcornovka těžko čekat něco sofistikovanýho. Problém mám spíš s tím, že mě tu žádná z postav nedokázala dostatečně zaujmout a žádná scéna vyloženě strhnout. Kazí to i špatná kamera která se snaží bejt akční za každou cenu a tak snímá všechno hrozně zblízka díky čemuž je v akci a bitkách píču vidět. Tarzan takový nevýrazný (Toho by si Lex Barker dal k snídani) a Waltz už je taky obehraný. Pokud někomu stačí ty jeho voyerský pohledy a jak koulí očima tak cajk, ale mě už to nudí. Takže neříkám, že by mě ten film nějak urazil na vypnutí mozku je to ok, ale znova už na něj asi nekouknu.50% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v londýnskych filmových štúdiách Leavesden, v africkom Gabone a tiež v talianskych Dolomitoch v južnej časti Álp. (MikaelSVK)
  • V jednom z vyhrocených momentů filmu Margot Robbie (Jane) během milostné scény doopravdy udeřila Skarsgårda (Tarzan) do obličeje. Režisér David Yates chtěl, aby ona scéna byla syrová a živočišná a Robbie ji posunula ještě dál, když vzala hlavního představitele pěstí. Žádný z herců nevypadl ze své role a scéna byla úspěšně dotočena. (Patr8ick)
  • Ponuku stvárniť Tarzana dostal aj olympijský rekordér v bazéne Michael Phelps. (MikaelSVK)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

22.08.2014

8 filmů, 7,7 miliardy dolarů. Potterovská filmová sága sice skončila před třemi lety, její odkaz ale jen tak nevybledne. A studio Warner. Bros. si toho je dobře vědomo, pročež před nedávnem oznámilo… (více)

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

15.11.2013

Klasika Rudyarda Kiplinga, jejímž základem jsou příběhy o vlky (a medvědem a panterem) vychovaném divokém chlapci Mauglím, už byla zfilmovaná mnohokrát – nejslavnější adaptací je zřejmě animovaná… (více)

Reklama

Reklama