Reklama

Reklama

Legenda o Tarzanovi

  • USA The Legend of Tarzan (více)
Trailer 3

Obsahy(1)

Již mnoho let uplynulo od doby, kdy Tarzan (Alexander Skarsgård) zaměnil život v africké džungli za život bohatého Johna Claytona III, Lorda Greystoka, po boku své milované manželky Jane (Margot Robbie). Nyní je vyslán zpět do Konga jako obchodní emisar parlamentu, aniž by tušil, že má sehrát roli pěšáka ve smrtelně nebezpečné hře chamtivosti a pomsty belgického kapitána Leona Roma (Christoph Waltz). Ale lidé stojící za vražedným spiknutím vůbec netuší, s kým mají tu čest. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (561)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Pravda, nijak převratné dobrodružství to není, ale až tak přísnou kritiku si podle mě nezaslouží. Film kazí hlavně to, že tvůrci opět neznali míru a za každou cenu potřebovali natočit například naskakování na vlak nebo finále se stádem digitálních zvířat... Jenže je asi ani nenapadlo, že víc než o takové zbytečné a navíc ne moc dobře udělané scény by divák stál třeba o alespoň trochu napínavý závěrečný souboj muže proti muži, při němž by se mohl třeba jen maličko bát o hlavního hrdinu nebo o jeho dámu v nesnázích. No co. Alespoň že první hodina se mi sledovala vcelku dobře, prkenný představitel Tarzana byl vlastně sympatický, Samuel L. Jackson mě tu a tam pobavil a Gregson-Williamsova hudba mile překvapila. ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

4,5* :o)) ... začátek byla hrozná nuda, vleklo se to. Pak se film po dlouhé době konečně rozjel a já nevyšla z údivu. Efekty i příběh neměly chybu. Za mě super. Oceňuji, že gorilám nedali hlas a že všechna zvířata byla perfektně ztvárněná. Prostředí džungle bylo dechberoucí. Vlastně až u jedné z finálních scén bylo poznat, že je to zpočítačované (oblíbené slovo) .. jinak po celou dobu vše velmi realistické. (VIDĚNO V KINĚ) ()

Reklama

3DD!3 

všechny recenze uživatele

To byla volovina. Celá zápletka nedává smysl, triky jsou místy mizerné a divné zpomalovačky kazí veškerou akci. Tarzan působí nevýrazně až nesympaticky, ale není to ani tak Skarsgârdova chyba jako spíš Yatesovo matné vedení, které mu podraží nohy. Divné běhání po stromech je okatě digitální, stejně jako zvířata a bohužel to nezachrání ani Margot Robbie, která zcela nelogicky tráví své dny v Kongu v neprodšných šatech, které ani ve vodě neprosvítají. Waltz jako padouch neuvěřitelně matný. Obávám se že Tarzan je na dlouhou dobu u ledu. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Je fajn, že Disney oživuje svoje animované hity, ale toto sa fakt nepodarilo. Nemuselo by to byt úplne zlé, celkový nástrel deja sa mi páčil, tak isto Jane (Robbie) a zvyšok hereckého osadenstva. Ale celkovo to mdlé a miestami až nezáživné podanie Tarzanovi podrážajú nohy. A akcia to tiež nevylepší. Tarzan proste nemá čím zaujať, prekvapiť alebo strhnúť a tak sa dobrodružná jazda mení na nudnú prechádzku džungľou. Ani hudba Ruperta Gregson-Williamsa film nezachráni, ale aspoň trošku vylepšuje dojem. Oblúbený soundtrack: The Legend Of Tarzan. 70% - 3* ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Cos taky Dwejne sakra čekal? Druhého Lamberta? To ani náhodou. Spíš jen průměr, klišé a zase průměr. Waltze v typickém zaporákovi, nesympatického Tarzana, samozřejmě černocha, aby to bylo rasově akorát a pak jen příběh plytký, jak obědový talíř, v nějaké ošumtělé restauraci. Ani to jídlo nic moc a zítra si snad už nevzpomenu, co jsem si tam vlastně objednal... ()

Galerie (67)

Zajímavosti (10)

  • Ponuku stvárniť Tarzana dostal aj olympijský rekordér v bazéne Michael Phelps. (MikaelSVK)
  • Alexander Skarsgård o roli Tarzana: "Chtěl jsem trocha nabrat, ne však být příliš masivní. Důležité bylo pracovat na tom, abych vypadal mrštný a ohebný jako někdo, kdo se dokáže pohybovat džunglí jako zvíře."  Skarsgårdova příprava obsahovala 12-16 sérií na záda a nohy, 9-12 sérií na hrudník, deltové svaly, biceps a triceps. To vše po 12 opakováních. Celá příprava trvala 8 měsíců včetně 5 týdnů rýsování. Absolvoval minimálně čtyři posilovací tréninky týdně, k tomu každý druhý den doplněk ve formě procvičování břicha a stabilizačních svalů středu těla. Skarsgård si v přípravě na roli Tarzana musel osvojit vysoce kalorickou dietu. "Přijímal jsem kolem sedm tisíc kalorií denně," vzpomíná. Jeho míry v dietě byly 102 kg na 193 cm. (Patr8ick)

Související novinky

Margot Robbie bude bruslit

Margot Robbie bude bruslit

27.03.2016

Blonďaté krásce z Vlka z Wall Street momentálně leží u nohou celý Hollywood. A rozhodně potěší vědět, že neusíná na vavřínech. Margot Robbie snad brzy uvidíme v komedii Whiskey Tango Foxtrot, která… (více)

Warneři zbožňují Margot Robbie

Warneři zbožňují Margot Robbie

24.01.2015

Takový vzestup tu nebyl snad od... Megan Fox v Transformers? Blonďatá kráska Margot Robbie nabrala díky Vlkovi z Wall Street armádu fanoušků a studio Warner Bros. to dobře ví. Přihrává jí proto samé… (více)

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

Potterovská Fantastická zvířata mají režiséra

22.08.2014

8 filmů, 7,7 miliardy dolarů. Potterovská filmová sága sice skončila před třemi lety, její odkaz ale jen tak nevybledne. A studio Warner. Bros. si toho je dobře vědomo, pročež před nedávnem oznámilo… (více)

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

Režisér Iron Mana a fantasy Kniha džunglí

15.11.2013

Klasika Rudyarda Kiplinga, jejímž základem jsou příběhy o vlky (a medvědem a panterem) vychovaném divokém chlapci Mauglím, už byla zfilmovaná mnohokrát – nejslavnější adaptací je zřejmě animovaná… (více)

Reklama

Reklama