Reklama

Reklama

Pobřežní hlídka

  • USA Baywatch (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mitch (Dwayne Johnson) je chlap jako hora se silným morálním kompasem a stoprocentním zápalem pro práci vodního záchranáře. Je to prostě naprostý opak Matta Brodyho (Zac Efron), bývalého úspěšného olympionika, kterému sláva natolik stoupla do hlavy, že si po nekonečné sérii průšvihů musí pod Mitchovým velením jako plavčík odkroutit pár desítek hodin veřejně prospěšných prací. Matt má však ego stejně silné jako bicepsy a ani takové varování osudu nebere moc vážně. Místo bdění nad plážovými povaleči bez uzardění zírá do výstřihu dalšího nováčka v týmu, nádherné ale odtažité Summer (Alexandra Daddario). Za jiných okolností by si ho Mitch asi podal, jenže teď na to nemá čas, protože se mu na pláži začaly kupit problémy. Tu moře vyplaví pytlíček s drogami, tu mrtvolu... A protože místní policie vše bohorovně přehlíží, vydá se parta plavčíků na trestnou výpravu, která nemůže skončit dobře, pokud jeden z jejích členů nepřestane všechno sabotovat. (CinemArt)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (608)

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Presne pri tomto druhu filmov ma vždy napadne, či hodnotenie "odpad", nie je predsa len príliš milosrdné. Jedna neskutočná trapárna, s ukážkovo ohavným, americkým, metrosexuálnym prototypom ideálu: Zacom Efronom. K ostatnému sa radšej ani nebudem vyjadrovať, lebo ma opäť napína, a to som mal na raňajky müsli .. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Nové verze starých filmových a seriálových fláků mají Amíci v oblibě, ale přesto mi přišlo dost sebevražedný oživovat něco jako Pobřežní hlídka. Každopádně stalo se a díky Dwaynovi jsem tomu chtěl dát šanci. Bez dlouhého otálení rovnou napíšu, že to je absolutní ztráta času. Dvě hodiny sledujete rutinní zápletku, kde nechybí ponaučení, že tým je to nejdůležitější a snažící se zaujmout tím, že se zde hojně fuckuje a nechybí nějaká ta krev a nechutná scénka. Každopádně zde absolutně chybí humor, což vzhledem ke zmíněné délce je vyloženě ubíjející. Dwayne je sympaťák, ale zde mu scénář nepovolí nic, aby se mohl předvést a Efron je zde nesympatický a otravný, jak nikdy. Nejzbytečnější film ROKU!!! ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Pohodová akční komedie u které jsem se normálně pobavil. Dwayne Johnson je můj oblíbenec a role Mitche mu sedne. I zbytek osazenstva byl dobrej a přišlo mi vtipný, jak to Zack Efron neustále srážel a upozorňoval, že plavčíci by podobný aktivitz vůbec neměli dělat. Některé vtipy určitě nevyzní a povinné cameo Hasselhoffa mělo být nápaditější, za mě ale příjmený překvapení. 70% ()

choze 

všechny recenze uživatele

Rádo by si to dělalo srandu z původního seriálu, ale přitom to není o moc chytřejší ani zábavnější. Co se povedlo, je sexy casting, zbytek je ohraná krimi zápletka s ohraným morálním poučením o týmovosti a hromadou ohraných frků (fór se zaseknutým penisem snad záběr po záběru vykradli z Něco na té Mary je), zapomenutelné akce a slabými cameo výstupy. Až do mdlého finále se to díky hercům docela dalo, ale žádné Jump Street 21+22 se nekoná. A že tu ústřední Baywatch song zazní jen na pár vteřin, to je taky pěknej fail. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Škoda že tvůrci nezůstali u prvních minut a neměli jsme tedy možnost celou dobu sledovat shazování a sebeironizování celého fenoménu Baywatch, ke kterému jsem nikdy zase tolik nepřilnul, jako třeba k Beverly Hills. Myslel jsem si že ústřední herecké obsazení bude největším triumfem této komediální předělávky, ale zdálo se mi jakoby nebylo kde hrát. Jedna pitevní scéna rozhodně nestačí. Rovněž vidím problém ve spojení s Baywatch night. Zac Efron mě tentokráte tolik nezaujal a Dwayne Johnson si připisuje první vážnější zaškobrtnutí. 40% ()

Galerie (234)

Zajímavosti (18)

  • V decembri 2016 Paramount posunul premiéru filmu na 26. máj 2017, aby nekonkuroval snímku Alien: Covenant (2017). (belinko)
  • Zlodej počas pádu z balkónu stratí kôš aký mal na hlave. Po dopade do bazénu ho už znovu má. (Im.Groot)
  • Hlavním služebním vozem Pobřežní hlídky je pickup Ford F-150. Využívají ale také Jeep Wrangler. Stejný typ vozu má i hlavní záporná postava, tedy Victoria (Priyanka Chopra). (FIAT 500)

Související novinky

Seriálové rebooty na cestě

Seriálové rebooty na cestě

16.04.2023

Milovali jste v dětství Pobřežní hlídku, Hvězdnou bránu, RoboCopa nebo snad Pravou blondýnku? Pak vás možná bude zajímat, že se všechny tyto značky a pár dalších dočkají v budoucnu seriálových… (více)

The Rock míří do džungle

The Rock míří do džungle

10.04.2017

Dwayne Johnson se nefláká. Letos ho uvidíme v Rychle a zběsile 8, Pobřežní hlídce a Jumanji, tedy ve třech docela velkých filmech, a do budoucna to s ním bude podobné. V roce 2018 nám naservíruje… (více)

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Rock Supermanovým vzorem

Rock Supermanovým vzorem

30.05.2016

Dwayne "The Rock" Johnson patří mezi herecké hvězdy, které přebíhají z jednoho velkého filmu do druhého. Statný Kaliforňan nedávno dotočil Pobřežní hlídku, právě maká na Rychle a zběsile 8 a na… (více)

Reklama

Reklama