Reklama

Reklama

VOD (1)

Připravte se na vzrušující jízdu vašeho života! Dosavadní osud mladého studenta se převrací úplně naruby, když zjistí, že staré otlučené auto, které dostal od svého otce, dokáže létat … Příležitosti, která se mu naskytla, využije se vším všudy. Z nuly se stává hrdina a bojovník proti zločinu zvaný “Černý blesk”. Vůbec ale nemá tušení, že síly zla jsou v pohotovosti, touží po jeho zázračném automobilu a v honu za ním se nezastaví před ničím, i kdyby to mělo stát lidské životy a zkázu města. Dobrodružstvím nabitý akční film vznikl v produkci Timura Bekmambetova (režisér Wanted), na speciálních efektech se podílel tým z filmu Wanted a kaskadéři z filmů Agent bez minulosti a Quantum of Solace. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

DonHUS 

všechny recenze uživatele

Přirovnávání ke Spider-Manovi je zcela na místě, základní kostra děje je skoro stejná. Černý blesk sem tam kopíruje i něco z Iron Mana a Transformers. Je vidět, že Rusové mají hollywoodské blockbustery dobře nakoukané; zejména ke konci je akce téměř srovnatelná. K tomu hraje slušná hudba (taky jako bych ji někde už ale slyšel), ruské písničky jsou ovšem hrozné. Kde má ale hlavně film co dohánět, je scénář. Nevadilo by, že je vykradený, ale všechno tu je prostě neuvěřitelně k smíchu. Díky tomu je to ale poměrně příjemná zábava. 50% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby Celosvetovo $22,070,000║ Príbehová kopia Spider-mana, plus niečo z Iron Mana, či Supermana, hudba zas ako z Temného Rytiera, ale dobre Rusi sa snažia a robia čo môžu, hlavne že nenudia čo je asi najväčšou výhodou filmu, obsadenie ujde, trikovo slabší priemer ale tie horšie animácie rýchlo zahládzajú rýchlim strihom čo sa aspoň cení v konečnom výsledku stráviteľnosti filmu. /55%/ ()

Reklama

dopita 

všechny recenze uživatele

No kupodivu mě to bavilo. Není to žádný veledílo, ale to co nabízí, nabízí velice slušně řemeslně odvedené. Scénář, s podzápletkou o diamantech pod základy města (která je jak z kreslené grotesky), je sice tuctovej, ale ani to nevadí. Herci jsou sympatičtí, triky i akční scény solidní, záporák slizkej... Nenudil jsem se a o to šlo především. ()

vander19 

všechny recenze uživatele

Rusáci vzali predlohu z amerických hrdinných filmov z naprirodzenou podstatou a poskladali z toho moskovského superhrdinu. Ruský Peter Parker sa volá Dimitri, študuje podobne ako Peter, je zamilovaný do holky, ktorá sa nevie rozhodnúť medzi ním a jeho kamošom a po škole pracuje. Dokonca aj osud majú podobný len ruský Parker má kompletnú rodinu. Osud sa mu prevráti na ruby, keď dostane od fotríka Volgu. Táto Volga má v sebe zázračný katalyzátor a pomocou neho lieta a Dimitri môže začať nastavovať poriadok v Moskve. Lenže každý kladný hrdina má svojho nepriateľa a Dimitri nie je výnimka. Život mu sužuje Putinov bratranec, ktorý túži po diamantoch a neváha zničiť matičku Moskvu. Skoro som sa posral, keď v súboji s besným Putinovým bratrancom sa im na lietajúcich autách skrížia znaky. Jeleň vs. emlém Mercedesu. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

V USA verzi bych tomu nedal ani 2*, ale Rusové to umí vždy obohatit vtipem, lehkostí a lidskostí. Sice si půjčili námět superhrdiny alá Superman, ale funguje to a stačí vám na to stará Volha :-) Tenhle film s realitou nemá nic společného (hlavně ohledně čistoty oblečení lidí a pořádku doma), ale film pobaví a o to mu šlo. Takže jasná volba na volné odpoledne s tvarohovými pirožky a čajem k tomu. ()

Galerie (191)

Zajímavosti (2)

  • Auto použité v tomto filmu je Ruský GAZ 21. (Terva)

Reklama

Reklama