Reklama

Reklama

Dai noi muk taam 009

  • Čína 大內密探零零狗 (více)

Obsahy(1)

Louis Koo je jedním z 12 královských strážců, ochraňujících hloupého císaře, jako jediný však neumí kung-fu. Na rozdíl od svých vrstevníků, je vědec a vynalézá mnoho fantastických zlepšováků na ochranu Jejího Veličenstva, před zlými ninja vrahy. Nicméně nebezpečí číhá blízko domova, např. v podobě nebezpečného eunucha Lorda Unicorna. (spitr)

(více)

Recenze (5)

zipacna 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl takhle super crazy blbůstku. Smál jsem se od začátku do konce. Pěkné kung fu a na asiaty i docela pěkné kosti. Doporučuji :) ()

MaedhRos 

všechny recenze uživatele

Dře to, ale ještě to jde. Fan Siu-wong mě nehorázně bavil a k nenáročnému "kopanec do koulí-ptakopyskem po hlavě-nazvraceno v pekingské kachně" HK humoru mám veskrze pozitivní vztah, takže tu půlhvězdu milosrdně zaokrouhlím směrem nahoru. (Lidé, kteří hongkongské absurdní slapstick frašky dvakrát nemusejí, ať jdou radši o film dál.) ()

spitr 

všechny recenze uživatele

Wong Jink se snaží pokračovat s výrobou komediálních filmů, které paroduje Stephen Chow. Bohužel tento film není ani opravdu legrační. Doporučuji pouze pokud jste hard core fanoušek některých z uvedených herců. ()

Liverka 

všechny recenze uživatele

To byla jízda:-) Celý tým byl skvěle sehraný, když jsem viděla, jak se u natáčení bavili oni, tak jsem se bavila ještě 2x víc. Trochu mi to připomínalo parodie Mela Brookse, které jsou taky založené na dokonalém přednesu a lehkém, ale sečtělém a úsměvném humoru. Jednu hvězdičku bych ubrala za zabití eunucha, protože i když hrál zápornou postavu, tak bylo opravdu těžké s ním nesympatizovat. Kdo má rád klasické/bláznivé HK komedie, kantonštinu a rád se baví, tak doporučuji. Už se moc těším na pokračování - His Majesty's Magistrate snad už v roce 2013:-) ()

Reklama

Reklama