Reklama

Reklama

Jack a Jill

  • Česko Moje bláznivé dvojče (více)
Trailer 1

Jack žije takřka dokonalým životem s výjimkou jediné přetrvávající chybičky – sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokáží jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu vlasti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (439)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Adam Sandler je jeden z najpreplatenejších hollywoodskych niktošov. Jeho herecké kvality sú diskutabilné a filmy v ktorých sa objavuje sú mierne povedané nudné a nezaujímavé. Napriek tomu berie horibilné honoráre. Vrcholom trapnosti a hnusu je film "Moje bláznivé dvojča" v ktorom sa objavil v roku 2011. Stvárnil tam dvojúlohu, kde si zahral aj svojej ženské dvojča. Mrzký žid oblečený v ženských šatách. Hnus. Primitívny transsexuálny humor. Ťažko si predstaviť väčší odpad! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Mám poněkud zvláštní úchylku - ještě v žádném filmu mi nepřišlo vtipné, když na sebe chlap nahodil šatičky, zmaloval si držtičku a vyrazil na podpatcích rozesmívat diváky. Další má úchylka mi však zaručuje dětinskou radost ze Sandlerových šaškáren, takže si dovolím zhmotnit myšlenku, že kdyby ženského spoluděložníka hrála nějaká slušně vypadající zástupkyně příslušného pohlaví, tak bych se patrně bavil výrazně nad rámec odborného vkusu zdejší databáze. ()

Reklama

F.man 

všechny recenze uživatele

Se Sandlerem člověk nikdy neví. Vždy když už si říkám, že jeho "poslední filmy docela ujdou", objeví se nějaká uber-trapnost plná fekálního či jinak odpodivého humoru. Ano - seznamte se - Jacku tohle je Jill, Jill tohle je Jack. Sandler se mužskou a ženskou dvou-rolí vydal cestou největších (s)hitů Eddieho Murphyho (Seznamte se, tohle je Norbit) a natočil tak naprostý blábol ve kterém vám Adam začne lést krkem po deseti minutách. Jestli uslyším upištěný hlas Jill ještě jednou, začnu vraždit koťátka! Špatné vážně špatné. A k pláči je i to, že je tady Al Pacino, a to ne jen formou nějakého malého camea. You'd think it, but oddly enough, I don't. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Film splnil účel - pobavil mě. Sandler ve dvojroli byl super. Zejména první půl hodina měla hodně vtipných scén, které člověka maximálně rozesmály (Jill na skůtru v bazénu, Jill hraje fotbal, atd..). Je mi jasné, že to byla strašná volovina, takže kvalita filmu je na odpad. Ale tak co, pokud člověk není kritický a umí se nad tím povznést a nechat se bavit, tak film s úsměvem dokouká. Al Pacinova role byla trochu mimo, to je fakt. No a aby se film nedostal do černých čísel, podpořím ho 4 hvězdičkami. 70% (with J.) // Cože, já jsem se na film podíval znovu po 24 hodinách od prvního dokoukání? To není možné :))) ()

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Větší debilitu si snad herec, tak režisér ani nemohou přát natočit. Je to pitomé, zoufalé a nezáživné! A já nejsem pitomý, zoufalý a nemám potřebu vyhledávat takovéhle trapnosti. Z toho důvodu jsem na to hodně rychle zapoměl a lituji sám sebe, že jsem se na tohle kdy podíval! Proklatě, Adame Sandlere, proklatě! ()

Galerie (40)

Zajímavosti (15)

  • Původně byl ohodnocen PG podle MPAA za "hrubý a sexuální humor, jazyk, komické násilí a krátké kouření", ale byl změněn na "surový materiál, včetně sugestivní reference, jazyk a komické násilí". (rafix)
  • Film ještě před celosvětovou premiérou mohli zhlédnout soutěžící v pořadu Kdo přežije (od r. 2000), konkrétně v sérii odehrávající se v Jižním Pacifiku, kde byl snímek vítěznou cenou jedné ze soutěží. (krusty7)

Reklama

Reklama