Reklama

Reklama

Felch in Flat

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní
Česko, 2009, 10 min

Režie:

Miloš Kameník

Obsahy(1)

Exploatace o milostných trampotách nádražáka ztvárněná v nostalgickém nádechu éry černého trhu s VHS opatřenými rychlodabingem. (Festival otrlého diváka)

Recenze (14)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Já myslel jsem, že jsi homosexuální panic." Tak nám jedna kvalitně nadabovaná gay nevěra dospěla cestou přes drogy až ke čtvrcení vychlazeného chlapce. Pro všechny milovníky dělení zbytečně celistvých těl pilou, sekerou nebo krumpáčem je to jistě zážitek, ale mě příliš nebaví dělat z člověka puzzle, takže oceňuji spíše ten vynikající rychlodabing. ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

By mě zajímalo, kolik Kameník dostal od Sava za ten povedený product placement? A konečně taky někdo správně přeložil slovo "cool". Jinak, ač nevegetarián, toho masa nakonec bylo až moc. ()

Miloš

všechny recenze uživatele

Filmový kroužek při Domě osvěty v Třešti natočil barevný film o masopustní veselici v Mrákotíně. Pracovníci domu osvěty ho budou promítat v obcích při zájezdech s filmem. A další plány kroužku? Zaměří se na natáčení snímků z umělecké výroby na Třešťsku, na pracovní úsilí družstevníků ve žních a jiných špičkových pracích a chce vytvořit film z oslav 600 let trvání Třeště. Tyto snímky se současně stanou dokumentem o budování socialismu v okrese. ()

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Drogy, Savo, navážení se do gayů, nevěra, rvačka, vražda, rozčtvrcení a rychlodabing. Miloš Kameník se rozhodl že bude lidi vytáčet svými kousky, to mu schvaluju. Ale očekávala jsem trochu více propracovanosti, i když uznávám že jsem se celkem bavila. Jeho filmy většinou končí brutální smrtí, a povětšinou se v příběhu objevují postižení, gayové, nebo drogově závislí. Proč ne, svět je špinavý místo, a on nám to dává značně najevo. ()

Reklama

Reklama