Reklama

Reklama

Návštěva u Radovana Lukavského

(TV film)
všechny plakáty
Česko, 2005, 56 min

Obsahy(1)

K nedožitým devadesátým narozeninám velkého českého herce Radovana Lukavského přinášíme v repríze jeho herecký i lidský portrét z pohledu jeho žáka herce a režiséra Ondřeje Kepky. Snímek vznikl před čtyřmi lety, kdy pan Lukavský vlídně přijal štáb České televize na své chalupě a vyprávěl - o svých životních zážitcích, o divadle a literatuře, o světě, jak ho poznal a jak ho vnímal. Poznáme v něm člověka nesmírně temperamentního, plného humoru a laskavosti, kterou dokázal předávat nejen na jevišti, ale i v životě všem těm, které měl rád. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Nevěděla jsem, jak pohnutý osud měl tento skvělý český herec na sklonku života. Odešla mu milovaná žena a brzy na to jediný syn. O tom se však v tomto dokumentu nehovoří. Měla jsem a mám pana Radovana Lukavského moc ráda. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Rozhovor s Radovanem Lukavským, v němž jeden z nejvýraznějších a nejlepších českých herců s láskou a porozuměním vzpomíná na mnohá svá životní i profesní zastavení, je skromnou poctou vskutku moudrému člověku, který vždy vyznával rovnováhu mezi rozumem a citem. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Je úsměvné jak Lukavský jako většina emočně vychýlených herců dokáže mluvit jen o divadle, filmu a rolích. Soukromý život asi neměl nebo nás odmítá připustit. ()

Reklama

Reklama