Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (157)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tak Mádlovi nevyšiel ani druhý pokus na poste scenáristu. Od komédie to malo veľmi ďaleko a zlom prišiel samozrejme až na Slovensku. Ale tá posledná ani nie štvrtina s Gaišbergom a pohrebmi ten status komédie nemohla zachrániť. Na druhej strane, Mádl s Horváthovou ( nvm kto to je, ale jej češtinu som zožral a chcem ju vidieť ešte niekde!!! ) ladili a tvorili jeden z mála funkčných prvkov. Zvyšok postáv boli samoúčelné a ploché. Čakal som hlbší rozbor zákulisia točenia denného nekonečného seriálu, dosť to bolo povrchné a Šmídmajer sa radšej venoval iným dejovým líniám. Nedá sa povedať, žeby to nepobavilo, ale ani nenadchlo a čoskoro to vyprchá. Škoda. 2 z 5 ( Kino Dukla Svidník ) ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Stejně jako u Pojedeme k moři chybí Mádlovi funkční koncept a Šmídmajer rozhodně nezvládá oddělit jednotlivé roviny děje, protože ovládá jen ten styl režírování, kterému se film vysmívá. Na úrovni kusých vtipů snesitelné zcela nad rámec nejlepšího očekávání. Jako cokoliv jiného nepovedené. A poselství o tom, že lepší je netočit filmy, dost bizár. Ten film je lepší, čím míň o něm přemýšlím. Ale to já mám bohužel ve zvyku dělat, když nejsem vyloženě unešen brilantní filmařinou. A to, ehm, tady zrovna ne. 50 % ()

Reklama

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Původně jsem uvažovala o třech hvězdičkách, ale konec mě tak rozsekal, že nemám slov. Režírování pohřbů? Dělat si srandu z něčeho takového mi přijde dost uhozený. A vůbec vyřešení zápletky bylo ubohé. Na závěr mi film chtěl ukázat, že ho nemám brát ani trochu vážně, a tak mi naservíroval HOLINYWOOD. A proto ten odpad. ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Pôvodná, tu neuvedená divadelná hra mohla byť - v závislosti na obsadení - výborná, ale vo filme sa zamýšľaný humor nedostavil, vtipy nefungovali a celý, nápadný a neotrelý koncept bol až prekvapivo premrhaný. CELEBRITY S.R.O. sú zapratané všetkým tým, čomu sa chcú akože vysmievať. Polovica filmu je iba veľmi zlá, tá druhá zlá absurdne, takže sa dá sledovať omnoho menej bolestivo. ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

ó ano, bylo to hrozné, bože, tak trapné, ach, to snad ne, jak může někdo takovýdle hlouposti někdo točit, a co hůře ještě na ně chodit do kina, opravdu nechápu, ano, podívat se na to v televizi, to ještě pochopím, protože pro nic jiného než pro televizi toto není, bohužel, tady se furt točí takovýdle plytkosti v domnění, že sme asi všichni pitomci nebo já nevim proč. Nejtrapnější byla zřejmě postava gangstera Křečka, který ovlivňuje natáčení toho seriálu, ovšem mimořádně trapné bylo i to rádobyvtipné homosexuální dovádění těch dvou chlápků, z nichž jednoho představoval nebřenský, ach bože, to je trapost, to je jak návrat do filmovýho pravěku. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama