Reklama

Reklama

Holly Berenson je začínající cateringová podnikatelka a Eric Messer úspěšný ředitel sportovní sítě. Jejich první rande dopadlo katastrofálně. Vše, co mají ti dva společného, je jejich vzájemná nelibost a láska ke kmotřence Sophii. Když dívčiny rodiče zahynou při tragické autonehodě, Holly a Eric se dozvídají nečekanou novinu: v případě nepředvídatelné katastrofy je jim svěřena do opatrovnictví. Po počátečním šoku se postaví k situaci čelem a přestěhují se k malé kmotřence. Díky přátelským sousedům se postupně učí, jak se starat o dítě, projdou i při návštěvách sociální pracovnice. Po čase všichni tři tvoří téměř dokonalou rodinu. A Holly zjišťuje, že Erik je i zábavný a dobrosrdečný. Všímavým sousedům neujde, že se do sebe Erik a Holly zamilovali. Jenže Erikovi nabídnou povýšení ve Phoenixu a on neví, jestli dát přednost rodině, nebo kariéře. Rozcházejí se a Holly má zlomené srdce. Ne nadlouho, v její blízkosti je totiž pohledný pediatr... (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (286)

cheyene 

všechny recenze uživatele

Komedie s poměrně závažným tématem - svěření dítěte do péče po smrti rodičů. Vážné okamžiky tu střídají úsměvné či komické, hlavní hrdinové si zvykají na nové role rodičů - opatrovníků - a mají s tím docela potíže. Musí volit mezi povoláním, dítětem a ještě vycházet mezi sebou. Kořením snímku tak je i romantická linie. Celkově však jde o průměrnou podívanou. Jedenkrát stačilo. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Pod jednou střechou je nemálo podobný Životu s Helenou (Kate Hudson) v mnohých směrech. Namísto jedné ženy je zde navíc ještě muž. Oba musí po tragédii přehodnotit své životy a pomalu zjišťují, že to čemu se nejvíce vyhýbali, je to, co je dělá nejvíce šťastnými. Pokud vám to zní šablonovitě, tak rozhodně není chyba na vašem příjímači, protože zkrátka takhle se v Americe točí romantické komedie. Stejný mustr - a většinou i stejný výsledek. Zde byla sympatická hlavní dvojice a pár momentů pro zasmání od srdce, tudíž dávám pěkné 3*. Zkrátka typicky typický produkt zámořské velmoce, který je vhodný zejména na odreagování. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Konečne na tretí pokus som to dopozeral celé... Aj napriek typickej americkej romantickej schéme (vrátane letiskovej scény) a sudu patetizmu musím konštatovať, že má táto blbinka neiritovala, no mám ale podozrenie, že to má na svedomí môj stav príjemnej spánkovej letargie, keďže som film pozeral neskoro v noci. Slabší podpriemer. 35/100 ()

teutates 

všechny recenze uživatele

OMG - oÓo "TY" manipulačný Greg... citové rozpoloženie ústrednej dvojice o tom aký je život... tak predvidateľné, hlúpe, manipulatívne, presladené až mi je chuj*vo. Vmestit sa do 90 min. bol asi fakt problém, neuniesol som pohľad na Katherinu, ktorá očividne klame o svojom veku. "Milujem" US. spoločnosť a ich cit pre daný detail tzv. fun scén... kedy to už konečne skončí, dožijem sa vôbec toho?! To kiddo tomu niečo dalo, niečo malo... 4/10 ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Príjemný film "zo života". NABÚCHANÁ patrí k mojim obľúbeným filmom tohto typu a Pod jednou strechou je citeľne slabšie, ale stále v pohode (na takých 70%). Určite zábavnejšie ako DRUHÁ ŠANCA. Podobne obyčajné/sympatické ako boli ZÁSNUBY NA DOBU NEURČITÚ. Scenár má pár fajn scén, kde sa hrdinovia netaja tým, že dieťa im zničilo ich predošlý skvelý život. Josh Duhamel je prekvapivý sympaťák... ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • Eric Messer (Josh Duhamel) ve filmu jezdil na anglickém motocyklu Triumph Scrambler. (Saur.us)
  • Malú Sophie hrajú trojičky Alexis, Brynn a Brooke Clagett. (drake31)
  • Na konci filmu, při oslavě druhých narozenin Sofie, mají Holly (Katherine Heigl) a Eric (Josh Duhamel) dort na oslavu jejich prvního výročí. Ovšem na oslavě Sofiiných prvních narozenin spolu ještě nebyli. Vztah spolu utvořili až později, během starání se o jejich kmotřenku Sofii. (tb_23)

Reklama

Reklama