Reklama

Reklama

Len jeden jediný americký hrdina získal hodnosti v špeciálnych vojenských jednotkách Zelené barety, elitných jednotkách námorného vojska SEAL aj ľahkej pechoty Army Rangers. Len jednému udelili postupne 16 ocenení Purpurové srdce, tri Kongresové medaily cti a sedem medailí prezidenta za statočnosť. Tým hrdinom je MacGruber (Will Forte). Pred desiatimi rokmi, keď zahynula jeho snúbenica rukou zloducha Cuntha, s bojom proti zločinu skončil. Ale keď sa dozvie, že ho krajina potrebuje, aby našiel jadrovú hlavicu, ktorú ukradol jeho úhlavný nepriateľ Dieter Von Cunth (Val Kilmer), neváha a vyráža do akcie. Jedine MacGruber totiž dokáže Cuntha zastaviť. Zostaví elitný tím odborníkov, medzi ktorými nechýba poručík Piper Dixon (Ryan Phillippe) a Vicki St. Elmová (Kristen Wiigová). Pod jeho velením vyrážajú dopadnúť zloducha Cuntha, aby ho doviedli pred spravodlivý súd. (TV JOJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (235)

HareS 

všechny recenze uživatele

Jediným šťastím bolo, že som počas sledovania nebol v prílišnom negatívnom rozpoložení, aby mi film pripadal podobne trápny a nevkusný ako "paródie" zo Seltzer/Friedberg série... Ale inak sínusoida s na jednej strane vtipnými a na druhej nevtipnými gagmi dosahovala poväčšine najväčšiu sústredenosť na strane druhej. P.S. Atmosféra 80's nefunguje ani z míľovej diaľky. P.P.S. Val Kilmer sa už načisto pomiatol. 30% ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na plnohodnotnú paródiu na MacGyvera, ale nedočkal som sa. Narážky tu samozrejme sú, je to aj vtipné, hoci niektoré scény by som radšej vynechal a aj kvôli nim je to iba obyčajná komédia o divnom chlapíkovi. Ryan Phillippe a Val Kilmer potešia, ale takto zhovadiť Maca, to teda nie. Rád si počkám na plnohodnotný film. ()

Reklama

O´Neill odpad!

všechny recenze uživatele

To si opravdu mysleli, že mohou zfakovat jméno od legendy, nahodit mu stejné hadry, a podobný sestřih, a tím jim vznikne remake MacGyvera? Proboha, co je tohle za shit? Ten chlap je idiot, totálně neumí hrát, jeho vtipy jsou trapné, sám vypadá jako retardovaný, a snaží se tady napodobit RD Andersona? Nechápu co to vzniklo. Celý film vidíme trapné vtípky, herce který absolutně neumí hrát, a ještě se k tomu snaží být vtipný. Jenže on je tak blbý až to bolí. A takhle bych mohl pokračovat. Ale myslím, že zde ušetřím dalších X řádků kritiky na něj, a postnu zde obrázek, který jeho, a samotný film (protože na něj je postavený) nejvíce vystihuje: http://img2.lln.crunchyroll.com/i/spire4/02192008/3/5/1/1/3511a96ade0b60_full.png. HOWGH! ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Právě jsem položil kabel na záchodě na horní palubu." Aby bylo jasno, tak MacGruber je macidiot, který se chová macdebilně a já se nad jeho trapností intelektuálně pohoršoval tak dlouho, až jsem sám sebe vychytrale přistihl při tom, že se skvěle bavím. Prostě jsem v sobě objevil hluboko ukryté meditativní schopnosti, dokázal jsem se naladit na infantilní humor a prochechtal se touto zvráceností. Zase se jednou experimentálně prokázalo, že mi ke štěstí stačí málo, ale musí toho být hodně. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Slyšel jsem, že je to nic moc, ale dával jsem tomu šanci. Než jsem si film pustil, tak jsem zaslechl zajímavý názor, že přece nejde parodovat parodii. S tímhle nemůžu nesouhlasit, ale pravda je, že začátek se mi celkem líbil. Takových prvních 20 min jsem si říkal, že nechápu, proč docela dobrou úroveň kazí těmi trapnými MacGruberovými hláškami. I kdyby jste dali scénář do ruky 5 letému děcku, tak z něj dokáže vyškrtat dementní situace a pak by se z toho mohl stát celkem v pohodě film. Ale tenhle pocit po scéně na díze mizí někde, kde nedosvítí slunce, protože už nedokážu škrtat ve scénáři, nezbylo by z toho nic. Za klad považuji, že původní 'složité' shánění týmu se změní v něco jiného, to jsem fakt nečekal:). Nicméně nechápu proč, podle mého docela dobré herecké výkony, celkovou vizuální atmosféru a občas lepší vtip, ničí naprosto ale až nepochopitelně pošahaný týpek, kterého ke všemu hraje člověk, který by měl na víc. Chvilkami už jsem to chtěl i vypnout. Jakoby se někdo chtěl na této postavě maximálně vyřádit. Nechápu to, všechny ostatní postavy mají alespoň nějakou úroveň, on ne... je to i na starého dobrého MacGyvera prostě moc! ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Vo filme sa objaví šesť, v dobe natáčania aktívnych wrestlerov: Dalip Singh, Glen Jacobs, Paul Wight, Mark Henry, Chris Jericho a Antonio Banks. (m.a.t.o.)
  • Podľa vyjadrenia režiséra Jorma Tacconeho mala prvá verzia scenára 175 strán. (m.a.t.o.)
  • Scéna, v ktorej majú Vicki (Kristen Wiig) a MacGruber (Will Forte) sex, sa natáčala v deň narodenín Kristen Wiig. (m.a.t.o.)

Související novinky

MacGruber se vrátí do akce?

MacGruber se vrátí do akce?

27.09.2016

Šílená komedie MacGruber (u nás jako Super Mac), která před šesti lety zparodovala MacGyvera, byla těžkým propadákem. Film vydělal jen 9 milionů dolarů, v dalších letech o něj ale byl takový zájem,… (více)

MacGyver míří na plátna kin

MacGyver míří na plátna kin

14.11.2012

A na rozdíl od neúspěšné a ne moc povedené parodie MacGruber se tentokrát ponese ve vážnějším duchu. Tedy, pokud jste schopni brát vážně příběh o chlápkovi, kterého vysadíte s ešusem a nožem… (více)

MacGyver míří do kin

MacGyver míří do kin

25.05.2010

Parodie od chlápků ze Saturday Night Live nazvaná MacGruber během uplynulého víkendu totálně propadla (4 miliony dolarů se zoufalým průměrem na jedno kino jsou fiasko i pro film za skromných 10… (více)

Reklama

Reklama