Reklama

Reklama

Muhammad Ali: Tváří v tvář

Obsahy(1)

"Přišel čas uvést věci na pravou míru" Jedna legenda, deset boxerů, žádné zpomalené údery. Jeho výkony otřásly sportovním světem a změnily životy mnohých. Muhammad Ali se stal symbolem boxu. Po letech přichází deset jeho souputníků, nejlepších boxerů, s názory na tohoto boxera. Naprosto otevřená výpověď dokumentuje Aliho jedinečnou cestu sportem, viděnou očima těch, kteří se s ním utkávali. Poznejte pravdivou historii živoucí legendy! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (61)

agassi68 

všechny recenze uživatele

Nuž na to aký pojem Ali je, prehral toho dosť veľa.Taký Rocky Marciano je proti nemu superborec lebo neprehral ani raz. No menej mlel pántom a to zrejme rozhodlo. Boom okolo Aliho bol taký veľký, že aj jeho úhlavní rivali sa radi vyhrievali na lúčoch jeho slávy. Promotéri, majitelia televízíí a mediálni magnáti si len mädlii ruky.. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Afroameričan Cassius Marcellus Aladdin Mulligan Montmoreney O'Toole Clay , známy pod mohamedánskym menom Muhammad Ali, bol sebeľúby narcis, vyznavač radikálneho islamu, ortodoxný černošský rasista a trapný namachrovaný frajer. Obyčané sprosté hovädo. Je mi vcelku jedno, že to bol výborný boxerista. Ako človek mi je vyložene odporný. Jeho charakterové vlastnosti sa mi tak silne hnusia, že nedokážem oceniť jeho športový talent. Takže hoc i dobre natočený dokumentárny film o tomto primitívnom opičiakovi je pre mňa odpad! ()

Reklama

showxman 

všechny recenze uživatele

Rozhovory s veterány těžké váhy, kteří mají jedno společné - všichni se v ringu postavili Alimu, a teď a nejenom o tom vypráví v tomto dokumentu. Ano je to fajn natočit dokument tímto způsobem, ale na doplnění mi tady chyběly nějaké zajímavé údaje, statistiky, které by proložily vyprávění velikánů boxu. ()

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Vzpomínka na mládí, nic víc, ale zapůsobila. Sledoval jsem (v tisku) jeho (Cassiuse...... Claye, potomka otroka, či později Muhammada Aliho, který se prohlašoval za svobodného člověka, dílem vzhledem penězům, které za své rány - sem a tam - stržil) souboje se Sonny Listonem, a později - už nejasně - s Joe Frazierem. Další jeho osudy byly pro mě nové, a kupodivu stále napínavé. I to, jak žil později, jsem se dozvěděl až nyní. Pyšná baletka z ringu. Alláhův prorok mezi provazy. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Výborný dokument o Clayovi, tak trochu inak, z pohľadu jeho súperov. A tí sú sympatickí teraz už dedkovia, ale huba im ide ako za mlada, k tomu pridajú aj zopár boxérskych úderov, pikantných osobných skúsenosti o Clayeovi. Chválim veľmi dobrú hudbu a tiež dej dokumentu, ktorý speje od niekaľ niekam. Občas trasúca sa kamera až tak neškodí, ešte že nie je taká intenzívna. Všetko je to výborne podoplnané zábermi zápasov v ringu, ktorých mohlo byt aj viac. Hodnotenie: 95% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama