Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Přihlouplé, ale nápadité vtipy ve spojení s mým oblíbeným svátkem mi k úsměvu stačí. Záskok za Santu tu byl už tisíckrát, ale Jelimánoce prostě žeru. Mezi animovanými vánočními speciály se jedná o lepší průměr. "Říkals přece, že máme dost prášku na cestu sem." "Říkal." "Tak co se stalo?" "Spletl jsem se." ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele

Bývala doba, kdy všechny animáky měly svou vánoční verzi a já jako dítě vysedávala před televizí a čekala, kdy se objeví. Škoda, že teď už se to nedělá - každopádně jsem si letos pustila všechny ty, na nichž jsem vyrůstala, pro změnu z pohledu dospělého člověka. A vánoční Madagaskar splnil na výbornou všechno, co od takového kraťasu očekávám - bylo to vtipné, drželo se to i filmů, aniž by se to s hlavní trilogií kdovíjak rozcházelo, má to v sobě klasickou vánoční poučku, bylo to originální - a hlavně si s tím český dabing na výsost vyhrál. Studená válka, bipolarita, parodie na koledy... Ocenila jsem i to, co jsem jako malá nechápala. Za mě tedy jeden z těch nejlepších vánočních animovaných kraťasů. ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Někteří by mohli být zmatení, protože se vánoční Madagaskar odehrává mezi prvním a druhým dílem. Tento vánoční bonus je lepší než vánoční Shrek, ale stále funguje na stejných vtípcích. Opět to nejlepší předvádí tučnáci a jejich "studená válka" mezi jihopolníky a severopolníky. Zbytek ansámblu je opět tradičně nudný a Julián otravný. Ušlo to, ale podruhé bych si to nepustil. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Animace 7/10/// +tučňáci, hudba, k vánocům se to hodí -mohlo to mít klidně víc gagů, méně prostou zápletku/// Přijde mi, že se tady tvůrci opakují. Na Madagaskar 2 se teprve chystám, ale už tady se mi zdá, že s postavami se nikam moc nepohnulo. No ale je to pořád lepší než Šrekoleda, která je víc trapná a nudná. Šťastný a veselý Madagaskar je ještě celkem přijatelná sranda, která především na vánoce nemůže nikoho urazit./// Celkem 65%///PS: Naučil jsem se nové slovo: bipolární :-) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama