Reklama

Reklama

Šťastný a veselý Madagaskar

(TV film)
  • USA Merry Madagascar (více)

Je to už skoro rok, co se čtveřice oblíbených hrdinů z Madagaskaru ocitla na exotickém ostrově. Blíží se Vánoce a mají jedno velké společné přání – strávit svátky ve své milované newyorské zoo. Jenže jejich plán na dlouhý let balónem do zimního New Yorku zhatí zlobivý král Jelimán. Aby toho nebylo málo, ještě se jim přitom podaří nedopatřením sestřelit sobí spřežení se Santou. Ten se při pádu praští do hlavy a ztratí paměť. Vánoce jsou ve vážném ohrožení a jedinou naději představují Marty, Alex, Melman a Glorie. Společně musí zastat roli Santových pomocníků a včas doručit dětem dárky. Podaří se jim nakonec zachránit Vánoce? (Česká televize)

(více)

Recenze (121)

ČučoRiedka 

všechny recenze uživatele

Všetci, čo pod názvom Merry Madagascar čakali neskutočne sofistikovaný, brutálne zamotaný vianočný príbeh, aký ešte svet nevidel, budú evidentne sklamaní (vymenovať zoznam týchto užívateľov by trvalo až do Vianoc). Postavičky z Madagascaru som si obľúbila hneď na prvú šupu ( na rozdiel od niektorých, ktorým sa očividne nepáčili a aj napriek tomu si Merry Madagascar pozreli zjavne len pre hodnotenie a koment k plusu) a pobavili ma aj vo vianočnom prevedení. Aj keď musím uznať, že druhým dielom som bola dosť sklamaná, Santa's Hairy Helpers úprimne potešili :) ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla docela příjemná záležitost. Madagaskar se dočkal svého vánočního speciálu a já musím říci, že ze všech vánočních speciálů slavných animáků tohle dopadlo asi nejlépe. Navíc se musím přiznat, že na tohle jsem kouknul hlavně proto, že se mi docela stýskalo po seriálu "Tučňáci z Madagaskaru", ze kterého už jsem viděl všech 52 dílů, které Nova odvysílala, a tenhle vánoční speciál jsem tak bral především jako další díl výše zmíněného seriálu, a jako takový mě vůbec nezklamal, ale naopak potěšil. Tučňácké komando zde exceluje, jejich válka severopolních proti jihopolním , neboli válka tučňáků proti sobí letce Santa Clause byla okouzlující, stejně jako Vojínova láska ke člence létajícího sobího stáda, a létající tučňáci táhnoucí Santovy saně, to už byl jen příjemný bonus. Nesmím zapomenout taky na Jelimánoce, které neměly chybu, to byl přesně ten král Jelimán, jak ho znám a jak ho mám rád. A samozřejmě ústřední čtveřice zvířecích hrdinů ze seriálu Madagaskar, která roznášela dárky místo Santy a evidentně si to užívala byla taky úžasná. Celkově jsem velice spokojený, a proto uděluji lepší tři hvězdičky. ()

Reklama

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Madagaskarský vánoční speciál nabízí poněkud divočejší pojetí než Shrekoleda, ale ve výsledku jde o srovnatelné příběhy k původním celovečerákům. Stará známá parta se snaží společnými silami doručit všechny dárky po tom, co Santa přišel k úrazu, což se neobejde bez nějakých těch potíží ("Každé přistání, které přežiješ, je dobré."). Dokonce dojde i na podivnou milostnou linii mezi sobicí a Vojínem ("My chceme být bipolární."), ale což - mezi Glorií a Melmanem to taky fungovalo. No a samozřejmě je zde patrné pošťuchování k uvědomění si podstaty Vánoc. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 8/10 Animace 7/10/// +tučňáci, hudba, k vánocům se to hodí -mohlo to mít klidně víc gagů, méně prostou zápletku/// Přijde mi, že se tady tvůrci opakují. Na Madagaskar 2 se teprve chystám, ale už tady se mi zdá, že s postavami se nikam moc nepohnulo. No ale je to pořád lepší než Šrekoleda, která je víc trapná a nudná. Šťastný a veselý Madagaskar je ještě celkem přijatelná sranda, která především na vánoce nemůže nikoho urazit./// Celkem 65%///PS: Naučil jsem se nové slovo: bipolární :-) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Někteří by mohli být zmatení, protože se vánoční Madagaskar odehrává mezi prvním a druhým dílem. Tento vánoční bonus je lepší než vánoční Shrek, ale stále funguje na stejných vtípcích. Opět to nejlepší předvádí tučnáci a jejich "studená válka" mezi jihopolníky a severopolníky. Zbytek ansámblu je opět tradičně nudný a Julián otravný. Ušlo to, ale podruhé bych si to nepustil. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno