Reklama

Reklama

Lane je mladá začínající novinářka a jejím snem, kromě touhy napsat článek, který by otiskl časopis Cosmopolitan, je najít dokonalého muže. Takového, co by splňoval desetibodový seznam předností, který sestavila na základě svých představ, většinou formovaných Cosmopolitanem a romantickými filmy. Kamarádka Joanne se jednoho dne postará alespoň o naději na splnění druhého snu, když jí domluví pohovor u šéfredaktorky Cosmopolitanu Kate Whiteové. Ta sice dívku u pohovoru elegantně odmítne, ale při loučení mluví o tom, jak těžce se hledá ideální muž, a Lana dostane nápad, který šéfredaktorku zaujme natolik, že jí přece jen šanci dá. Má se vetřít do nějaké velké obchodní společnosti a mezi muži v oblecích najít dokonalého muže pro lásku. Nastoupí jako asistentka u společnosti Thompson a Fulworth. Je okouzlena množstvím mužů, kteří tu pracují. Zdá se, že najít mezi nimi toho pravého by nemusel být problém. Ve stejnou dobu se Lane seznamuje s pohledným a zábavným producentem Liamem, který splňuje všechny body jejího seznamu. Je jím tak okouzlená, že hledat ideálního muže u Thompsona a Fulwortha je to poslední, co by teď chtěla dělat. Protože se snaží tento úkol skloubit se zaujetím pro Liama, je každým dnem jasnější, že si zadělává na velký průšvih. (TV Nova)

(více)

Recenze (93)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Hilary Duff je krásná žena, ale v herectví nemá moc co nabídnout a tak se v každém filmu snaží chovat stejně spontánně a ztřeštěně. Potíž je, že herecký progres jí jaksi chybí. Tento film je zaměřen jednoznačně na ženskou část publika a u nich bude určitě bodovat, ale pro mne to je nic neříkající dílo, které oslavuje módu a ,,nejlepší časopis na světě,, Cosmopolitan... To jak celá zápletka dopadne je jasné hned od tématu, kdy se hledá Pan dokonalý a na konkurzu je šéf tak milý a zahleděný do očí Hilary. Ono i to přijetí do firmy takřka bez otestování bylo vtipné (moc by se mi líbilo dostat někde smlouvu za nic a pak ať si to klidně praskne, ale výplatu bych určitě dostal). Prostě mizérie. 1z5 ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Prvních pět minut zábavných, posledních patnáct příjemně romantických. Mezi tím žánrový průměr, bohatě nadívaný obvyklými klišé a chuťově kolísající mezi tuctovým a nudným, které se naštěstí nesnažilo nahnat body trapností. A všechno to stojí a padá s Hilary Duff, ze které vyrostla krásná žena a přitom si uchovala, alespoň prozatím, i to sympatické kouzlo rozpustilé holky. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Má-li romantická pohádka fungovat, tak by měla být postavená na reálných základech. Pokud však tím základem je to, že renomovaná investiční společnost zaměstná ekonomicky retardovanou blondýnu na základě vylhaného životopisu, tak je třeba dopředu pogratulovat za tento sebevražedný tah. Abych však jen nehaněl, tak jsem se párkrát zasmál a kromě toho jsem stihnul uvařit polévku, opéct houstičky, osmahnout řízeček, poobědvat, umýt nádobí a provést pár internetových plateb. Vzhledem k nenáročnosti děje by se toho dalo stihnout i víc, ale jsem po noční a nechtěl jsem se honit. ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by měli povinně pouštět manažerům v korporátních firmách, aby si uvědomili, že zaměstnance je třeba příliš nepřeplácet, když jejich práci klidně zastane kdejaká blbka za pomoci barevných grafíků stažených někde na obrázky google. Z tohohle úhlu pohledu je pak řemeslně dobře zvládnutá filmová stránka, lehkost a občasný vtip jen mrháním peněz, protože příběh sám je blbost na entou. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Překvapivě mi nevadila demence ani naivita postav, děje, prostředí, scénáře a vůbec filmu jako takového. Jasně, že v některé superkraviny (sexy přízvuk…ten prkený angličan, vážně?)ve svých snech nedoufají snad ani ty největší romantičky, ale já se bavila dobře. Navíc si snímek (třeba pomocí seznamu na ideálního kluka) i trochu utahuje ze slaďáků, což rozhodně potěší. A nebo si to jen namlouvám, abych omluvila, že se mi tak hloupoučký film líbil? ()

Galerie (34)

Zajímavosti (5)

  • Premiéru filmu, která proběhla na stanici ABC Family 18. dubna, sledovalo ohromných 2 346 000 diváků. (maluti)
  • Původně producenti pojmenovali film The Bussines of Falling in Love. (maluti)
  • Ve scéně, kdy Lane (Hilary Duff) ukazuje Joanne (Amanda Walsh) v pokoji plakáty Cosmopolitanu, můžeme si všimnout, že na jednom je i titulní stránka s Ashley Tisdale. (maluti)

Reklama

Reklama