Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ostrůvku Port Gamble v Americe je normální den. Někdo nechápe své rodiče, někdo dostane padáka, někdo není spokojený s hamburgerem. Všechny tyto příběhy se však nakonec k večeru spojí a občané tohoto zcela normálního a obyčejného místa začínají zjišťovat, že je napadla hrozivá epidemie. Stojí za tím teroristé? (jamesjimbo)

Recenze (46)

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu ta nejhorší zombie komedie v posledních letech co jsem viděl. Točit to Británie (pochopil bych), ale amíci?! To se snad někdo zbláznil, že dal prachy (i když dost malé) na něco takového?! Jedna hvězda za pár opravdu vtipných momentů, jinak by to byl odpad jak vyšitej! Pro fandy horor-zombie ztráta drahoceného času!!! 15% ()

juta 

všechny recenze uživatele

"Nestřílej, já jsem gay!" :D Je to kravina, ale svým způsobem se mě to líbilo. Zombie nákaza je připisována muslimům, holku z Íránu pasují neustále do Iráku, kde je válka a teroristi a věřící, kteří se snaží přeměnit dva homosexuály tím, že jim pustí nudné video, které je má přeměnit na normální lidi. Na prvotinu velice vydařený a místy vtipný snímek, který mě nakonec bavil. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Jo jo, zombie komedie jsou v kurzu. Kdo nenatočí vlastní zombie komedii, jako by nebyl. Ovšem občas je, pánové filmaři, lepší kalita, než kvantita. Přijde mi totiž, že mnohem vtipnější to bylo v momentě, kdy ještě zombie apokalypsa nevypukla, a možná to u toho mělo i zůstat. Protože jakmile dojde na apokalypsu samotnou, postavy se motají po městě a maj více či méně trapný hlášky. Jo, oceňuju některé narážky na jiné zombie filmy (Braindead například), ale pro zombíky milujícího nekrofila jako jsem já, je tohle trochu málo na kvalitní zombie zábavu, ať už míněnou vážně nebo v rámci komedie. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Tomuto snímku chýba originalita. Veľmi dobre tu vidno ako kopíruje iné zombie komédie ako napríklad Zombieland (2009), alebo aj Shaun of the Dead (2004). Na pár veciach sa tu dá určite zasmiať, ako napríklad liečenie homosexuality, alebo scéna so strunovou kosačkou, ale je tu aj kopec nudných, alebo trápnych scén. No film ma veľmi nenudil, takže musím ísť s hodnotením ľahko nad priemer. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zombie komedie/parodie, která mě dokázala místy i pobavit. Sice jsem už viděl i lepší snímky na podobné téma, ale i zde jsem narazil na slušnou porci nejen černého humoru, ale i hlášek u kterých jsem se zasmál. Asi nejlepší pasáže celého filmu se odehrávaly v kostele s velmi podivným knězem a jeho bohoslužbami. Je jen škoda, že tvůrci nedokázali udržet nastavené tempo v průběhu celého filmu. Lze zde totiž nalézt i docela dost nudných a nezajímavých míst, které mě uspávaly. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama