Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na ostrůvku Port Gamble v Americe je normální den. Někdo nechápe své rodiče, někdo dostane padáka, někdo není spokojený s hamburgerem. Všechny tyto příběhy se však nakonec k večeru spojí a občané tohoto zcela normálního a obyčejného místa začínají zjišťovat, že je napadla hrozivá epidemie. Stojí za tím teroristé? (jamesjimbo)

Recenze (46)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Úplně obyčejný den v úplně obyčejném městečku na úplně obyčejném ostrůvku v úplně obyčejné Americe. Úplně obyčejní lidé si tento úplně obyčejný den úplně obyčejně užívají (případně neužívají) - ale ani jeden z nich netuší, že se stane něco, co změní jejich životy navždy. Městečko postihne nákaza, která mění tyto úplně obyčejné lidičky na úplně neobyčejné zombies, a jen útěk - nebo případně hodně ostrá zbraň může tento útok zastavit ... Tak zas jeden zbytečný film - absolutně mě nenapadá ani jedna věc, která by byla na filmu alespoň trochu originální - zombies se chovají jako zombies (béčkové zombies!), krve a ostatních tělesných tekutin je až dost a postavy se chovají přiblble. Tak snad jediné co stojí za zmíňku je výslech "holky od vedle", která má tu smůlu, že pochází z Iránu a že v televizi říkali že za nákazou stojí teroristé z Blízkého východu - jinak absolutně nic. Jo a ještě se mi líbí, jak se v tomto (i podobných) filmech "originálně" autoři vypořádavají s koncem filmu - prostě přifrčí armáda a všechno je zas ok .. hnus velebnosti. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Labužnicky jsem si pochrochtával nad šťavnatým gore a bavil se vším tím přehnaným a dost nekorektním strefováním se do všech možných aktuálních sociálních otázek, a v těchhle chvílích jsem byl ze ZMD nejednou nadšen. Je však škoda, že krom krvavých scén a fórků tahle nízkorozpočtová taškařice už nic víc nemůže nabídnout, a ani kadence všech těch pokleslých ptákovin není dostatečně intenzivní...ten film je i na svou stopáž až moc řídký, první skoro půlhodinu se neděje nic, a ještě to má šíleně dlouhou závěrečnou "scénu poté". Z kousku s potenciálem splatter-comedic kultu tak zbyla "jen" srandička na jedno zkouknutí. Místy hodně zábavná, jste-li fanoušek žánru, ale zkrátka ne dostatečně obsažná. ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Možná,ale pouze pod podmínkou,že bych byl totálně na šrot a měl v sobě tunu Ibalginu :-( Zombie film? Možná,ale pouze tehdy,že bych tu smrtící kombinaci alkoholu a Ibalginu přežil. Prostě režisér Kevin Hamedani se pro mě stal dalším prznitelem mého oblíbeného žánru :-( 2% - za to,že mě donutil si to stáhnout :-))) ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla opravdu ta nejhorší zombie komedie v posledních letech co jsem viděl. Točit to Británie (pochopil bych), ale amíci?! To se snad někdo zbláznil, že dal prachy (i když dost malé) na něco takového?! Jedna hvězda za pár opravdu vtipných momentů, jinak by to byl odpad jak vyšitej! Pro fandy horor-zombie ztráta drahoceného času!!! 15% ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Parodie na zombie horory a reflexe problémů současného světa zároveň. Nejde to příliš do hloubky, najde se tu jenom takové to povrchní naťuknutí témat, co se nejvíc nabízejí (terorismus, homosexualita, náboženství) ... ale hloupě ZMD nepůsobí, respektive neměl jsem pocit, že tvůrci jenom naprázdno melou. O kvalitním filmu se hovořit nedá, ale o ultra špatné sprostotě také ne. ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno