Reklama

Reklama

Ilusiones ópticas

  • Francie Ilusiones Opticas (více)
Trailer

Obsahy(1)

Niekoľko postáv prežíva svoje osudy na dvoch názorne vybraných čílskych ultraliberálnych miestach: nákupná ulica a súkromná zdravotnícka spoločnosť. Juan má po operácii očí problém adaptovať sa vo svete, v ktorom by radšej nič nevidel. Pohotový a predvídavý Dávidov úsudok už viac nevyhovuje manažérskemu systému, v ktorom imidž je viac ako výsledky práce. Naivný Rafael prichádza na chuť vyššej vrstve, ale ako starý výťahár nemá žiadne miesto v hierarchizovanej spoločnosti. Jeho sestra vidí prísľub šťastia v prsných implantátoch... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Monyfik 

všechny recenze uživatele

Shlédnuto na Febofestu. Malá výtka k dobrému filmu, CZ titulky mohly být zobrazeny rozumněji.... Třeba nad plátnem, jako v divadle. ...film je náhledem na život obyčejných lidí. Žena dychtící po větším poprsí, muž hledající práci v uniformě, muž, který má konečně vidět, ale stejně by byl spokojenější, kdyby neviděl.... nic z toho není tak "DŮLEŽITÉ", jak se zdá. :-) ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Febiofest 2010. Chilská komedie složená z příběhů několika postav. Poměrně klasické schéma vyprávění a propojování některých osudů. Vtipný pohled na krizi, praktiky bezohledné společnosti Vidasur specializující se na plastické operace i životy a cíle obyčejných postaviček. Místy briliantní humor a opravdu trefné scény, zbytek ovšem jen nevýrazný průměr. 70%. ()

Mulosz 

všechny recenze uživatele

Dovedu si predstavit, ze ve fazich po synopsi slo o genialni dilo, ktere vsak posleze autor temer diletantsky rozepsal a natocil. ()

cervajzik 

všechny recenze uživatele

Kdyby byl film tak o dvacet minut kratší a bylo z něho vystříháno několik zbytečných a zdlouhavých záběrů, tak bych mu klidně dal 5 hvězd, ale takhle těch několik scén, při kterých se smálo celé kino naprosto zbytečně zaniká. I tak dávám filmu 4 hvězdičky a rozhodně nelituju, že jsem na něj šel. ()

marvan 

všechny recenze uživatele

Suchý humor made in Chile. Typickou ukázkou je scéna, kdy syn konvertující na židovskou víru provede sám sobě obřízku kapesním nožem a když to oznámí svému otci, ten po krátkém zamyšlení reaguje uvážlivými slovy: "Myslím, že řezat se zavírákem do šulina je velmi iracionální čin." ()

pučmeloun 

všechny recenze uživatele

Dost absurdně humorných okamžiků a postřehů lidí z okolí kliniky Vidasur prahnoucích po něčem, co vlastně ani nemá smysl. Toho slepého znova vidícího lyžaře mi bylo trochu líto. :-) ()

Reklama

Reklama