Reklama

Reklama

Jeden z méně významných členů podsvětí Vincent (Miguel Ferrer) na základě falešné hlášky od jednoho ze svých dealerů zabije jiného dealera. Avšak v tu chvíli bohužel ani v nejmenším netuší, že onen zabitý pracoval pro největšího mafiánského bosse široko daleko. Celá situace pak nabere rychlé obrátky. Poté, co přijde o svou ženu Marisu, zbývá Vincentovi již jen jediná věc, pro kterou má smysl žít - pomsta. Vincentova pravá ruka Joshua (Cuba Gooding Jr.), který chtěl již dříve pověsit mafiánský život na hřebík, ale díky své loajalitě tak neučinil, si v tu chvíli moc dobře uvědomuje, v čem jsou namočeni, a že jen jeden chybný krok může vést k totální zkáze. (HBO Europe)

(více)

Recenze (52)

korndaddy 

všechny recenze uživatele

Jééééé. Kuba. No přece ten jak se svezl na lodi plný teploušů . No to ho muselo poznamenat kluka jednoho opálenýho. Musel si pak ještě dokázat, že je chlap tak se musel zaplést s tim skoro nejdrsnějším frajerem, aby mohli nasrat toho ještě drsnějšího. Ty vole Harvey???? nejseš na tyhle hovna starej??? V jednoum filmu s Johnnym Messnerem? ALe chápu, peníze docházej a těch rolí je už asi taky po skromnu. Celkově vzato......píčovina, ale podívejte se sami.... ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jako docela dobrej akční snímák, který i přes pidi postavu Kuby Gudinga zvládá být překvapivě akční, nářezovej, lehce brutální a má troškou i sežratelnej dějík..máte-li ovšem chuť na takovou tu pomalou vyvražďovačku s lehce mafiánským podtextem..Nejdřív jsem Vincenta moc nemusel, ale pak se mi zhnusil ten buzik s Rolsem před chalupou. Jako že žralok.. To byl fakt hnusně hustej ftipálek. Mám proklatě rád tyhle týpky. Narval bych jim vlastní koule do prdele a nasadil pijavice na pidi péro.. A jak se mi do tý role Kuby Kubilkula moc nehodil, tak od návštěvy ve zbohatlickým sídle si mě docela získal. Tzn že někde od 1/3 se to celý vyprávění o hovně stává vcelku pochopitelným. Dějová linie dostává smysl, a zpočátku podivná pitomost se nenápadně přerodí v moc hezký takovýto povraždím vše co se hejbe jinak než chci. Tak se to mydlí a mydlí, až se to domydlí v docela vyčištěnej ouvr. ()

Reklama

Lorge 

všechny recenze uživatele

Drsný, brutální a temný. Takový je tenhle film v hlavní roli s Cubou Goodingem Jr., který se zde překonává (rozhodně mu to navážno sekne líp, než třeba na lodi plné gayů). Miguel Ferrel, jako staromódní gangster, ctící rodinu, ale přesto neústupný, a tak, kupodivu, nejslaším je Harvey Keitel, i když je pravda, že ani moc prostoru nedostane. To vše, ve spojení s poměrně krátkou stopáží, ve které není místo na hluché místa, propracovaným scénářem po stránce dialogů, nikoliv příběhu (který je pravda, poněkud jednosměrný) zaručí příjemně strávenou hodinku a půl, která uteče jako voda a vy si na konci přejete, ještě chvilku. Ale kdyby tam ta chvilka navíc byla, už by to nebylo ono. Za mě čtyři a půl ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Totálně zmatené béčko, ve kterém jsem se začal trochu orientovat až přibližně po půl hodině. Jedou, nevíte kam, zabijí pár lidí, nevíte proč...Celkem ucházejicí Cuba Gooding Jr., ale plno nelogických, až debilních činů některých postav to dost sráží. Opravdu nechápu, proč se mafiáni údajně velkého kalibru chovají jako obecní pasáček po lobotomii. Nikdo nikde nehlídá, když hlídá, tak jako malé dítě, viz. stereotypní nabíjení brokovnic ala pumpy pump teprve když se na ně začne střílet, malý boss nakrkne velkého bosse a pak se děsně diví, že než dojede domů, tak jeho žena, která se v prázdném domě nikým nehlídána bezstarostně koupe, je vykuchaná jak ryba, atd. atd. Hloupý a zmatený scénář mně to nedovolil ocenit ani jako žánrovou jednohubku, protože jsem se neustale rozčiloval. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

70% nářez se skvělým scénářem, pyšnící se koukatelně výjimečným obsazením, s naprosto překvapivě vážně hrajícím Cubou, který, "vystajlován" do kožené bundičky kostí ne-jednoho gangsta frajera s takovou vážností, s jakou Keitel hraje drogového bosse. Nebýt odfláknutého příběhu a nataženou nůďo ďourou v úvodu, mohlo to být na poctivé čtyři... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama