Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohádka o tom, co se stane, když princezna, která zná jen slůvko ano, potká chlapce, který na všechno říká ne. Ale taky o rodičovské lásce, o odpuštění a překročení svého vlastního stínu (oficiální text distributora)

Recenze (47)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Nápad naučit se říkat ne, případně ano, není špatný. Ale zpracování tragické. V úvodu sice díky vypravěči je náznak nějaké pohádkovosti, ale ta padá ve chvíli, kdy odredovaný Ne jezdí na skejtu a tetuje si kérku. Hvězdička za Stín Jiřího Schmitzera a za výše zmíněnou myšlenku. Jinak stokrát ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne ne. ()

Mina230692 odpad!

všechny recenze uživatele

Blíží se Vánoce a mě zase chytá pohádková nálada, tak sem si pustila tohle. Panebože... proč?! ?! Kde prokrista vzali ty hlavní hrdiny? Někde v dramaťáku na střední? protože jsem si připadala jako v ochotnickém divadle.. chybělo aby spletli text a byllo by to ,,dokonalé". K pohádce to má tedy hodně daleko. Nic proti tomu pojetí, kdy to přejde do jakože moderny...Ale! představa, že to vidí malé děcko, pro kterého prostě princezna MÁ BÝT jemná, hodná milá, krásná... a najednou, dredy, kérka, hadry jako bezďák... no promiňte.. Ale pokud někdy budu mít dceru, tak jí budu držet od tohoto díla co nejdále, páč jakmie mi příjde, že chce vypadat jako tadyta ,,princezna" tak mě klepne... Hlavou mi jde dokonce takový krutý trest jako.. vypnout wifi :-O nebo zabavit nabíječku od notebooku... ()

Reklama

Emil69 odpad!

všechny recenze uživatele

Poslední dobou jsem poněkud líný psát komentáře, ovšem tento počin je tragédie bezkonkurenční.Herecké obsazení slibovalo kvalitní a koukatelné dílo ale scénáristu a režiséra ( divím se Bočanovi,že do toho šel asi musí být už hodně zoufalý) bych za toto pověsil za,, něco,, do průvanu, Chápu snahu o oslovení mladé generace ale toto? Ještě, že je nenechali někde v koutku kouřit trávu a dělat v noci tahy s batohem sprejů na zádech. Copak je dnes už problém udělat pohádku s velkým P ? Musí se všechno přizpůsobovat době? Já taky od mala koukal na pohádky které byly natočeny pro moje babičky a dědečky a byly krásné, pohádkové, dobro vítězilo nad zlem a já na tyto pohádky koukal s otevřenou pusou, nechaly ve mě nesmazatelnou stopu toto je HRŮZA!!...Jen další paskvil do archivu moderní české filmografie ... zbytečně vyhozené peníze.... ()

Drtic 

všechny recenze uživatele

Niečo s toho asi mohlo byť, ale kde nič tu nič. V skutočnosti je to celé zle nemá to hlavu ani pätu. Miešať do pohádky veci ktoré tam vôbec nepatria je zločin za ktorý treba trestať. Jednu za Lucku pretože je to fajn holka a s tými dredami a v tych hadrách jej to seklo aj keď všetci dobre vieme, že takto princezna vyzerať nemá, ale tak aspoň niečo pozitívne. ()

caspar 

všechny recenze uživatele

Jen díky Jiřío Schmitzera jsem nedal odpad, ale jedno vím určitě, jak jednou budu mít děti, tak tuhle pohádku jim nedoporučím. Tohle nebyla pohádka, ale mysteriózní nevím co, asi horor…. Pohádky si rozhodně představuji jinak, než s dredy a na skateboardu (divím se, že neměli jointa v ruce) Zhodnocení jsem napsal již na začátku… ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama