Reklama

Reklama

Ataque de Pánico!

  • USA Panic Attack!
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Sci-Fi
Uruguay, 2009, 5 min

Obsahy(1)

Malý klučina, který si hraje s modely robotů, netuší, jaké překvapení čeká v mlze. Invaze robotů, kteří nemilosrdně devastují město Montevideo. (Greny)

Videa (1)

Celý film

Recenze (148)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Předem upozorňuji že nejsem fanda těchto monster/robot/invasion filmů, a už vůbec ne všech těch hemerických slátanin, kdy ze sebe dělají chudáčky nebo naopak hrdiny, ale tohle se mi líbilo a oslovilo, a samozřejmě pokud zůstaneme u té Uruguaye, tak ta může jen mile překvapit, i když v konečném součtu nepůjde asi o nic moc nového. Těším se ale na celovečerní film-který může mít grády, a když už nic jiného, tak béček není nikdy dost:-) Co se týče technologie, počítačových triků a různých spešl efektů, tak to je druhá věc. ()

Jermann 

všechny recenze uživatele

Prvotřídní trikové demo .. a vlastně velmi povedený a kompaktní sci-fi thriller, který naštěstí nemá stopáž na nějaká plačtivá rodinná dramata, pejsky v plamenech, motivační kecy typu ''společně je dostaneme!" a jinou debilní vatu. Nápad samozřejmě není nic nového pod sluncem, ale raději deset takových, než jeden další Emmerichův předlouhý zázrak plný výše zmíněného. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

2* krátká scénka o nečekané invazi robotů. Dobře udělané, ale jen to dokazuje co všechno jde udělat za pár kaček a pak máme něčemu věřit. Jinak nic zvláštního a bez příběhu. Odkazů na to je tu hafl, tak nebudu přidávat. [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 0 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

EggO 

všechny recenze uživatele

Krasne mesto... :) bohuzel jako budouci designer muzu rict ze efekty jsou na urovni kterou bych zvladnul i ja :) modelum neco chybi....mozna bych jim pridal lesklejsi barvy, ohen a vybuchy mi prijdou docela amatersky provedene, panove by meli zvetsit pocet castic, at to vypada realneji. Ale jinak dobra prace, urcite mnohem lepsi nez ceska produkce.. :) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hergot, na začátku jsem si říkal, kristapána to je děs a na konci jsem měl jen otevřenou hubu a zíral. A to prosím za pouhých pět minut, Alvarezovi se povedlo něco neuvěřitelného, zatímco v mlze jeho robotí ničitelé vypadají jako dětské hračky, s příchodem do města se mění v pravou zkázu a vy čumíte jako u vytržení. Monstrózně vydařené ! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Rozpočet filmu činil iba 300 amerických dolárov. (Eoin)
  • Ve filmu byla použita skladba "In the House, In a Heartbeat" od Johna Murphyho, která je ústřední písník k filmu 28 týdnů poté (2007). (jiri.psota)

Související novinky

Evil Dead se sápe z hrobu

Evil Dead se sápe z hrobu

14.07.2011

Dlouho jsme doufali v čtyřku, ale doba těch snů je pryč. Připravte se na remake. Ale pozor, tahle hororová předělávka má plnou podporu svých dvou tátů, tedy Sama Raimiho a Bruce Campbella. Sam bude… (více)

Reklama

Reklama