Reklama

Reklama

Slayer: Still Reigning

všechny plakáty

Obsahy(1)

DVD z koncertu amerických thrash metalových „řezníků“ Slayer. DVD obsahuje dvě části:

Reign in Blood live
1. "Angel of Death"
2. "Piece by Piece"
3. "Necrophobic"
4. "Altar of Sacrifice"
5. "Jesus Saves"
6. "Criminally Insane"
7. "Reborn"
8. "Epidemic"
9. "Postmortem"
10. "Raining Blood"

Bonus materiál
1. "War Ensemble"
2. "Hallowed Point"
3. "Necrophiliac"
4. "Mandatory Suicide"
5. "Spill the Blood"
6. "South of Heaven"
7. "Slayer in Their Own Words" (interview) (Chatterer)

(více)

Recenze (15)

roorybacky 

všechny recenze uživatele

Naprostá povinnost pro všechny fanoušky thrash metalu i extrémního metalu obecně. Lehce zamrzí, že Tom už zcela rezignoval na výšky, které původnímu Reign in Blood dodávaly ten nezaměnitelný punc zlověstnosti. Agresivitě a autentičnosti celého záznamu to naštěstí nijak významně neubírá... R.I.P. Jeff. ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Snímek "Still Reigning" je koncertní záznam americké thrash metalové kapely Slayer. Jedná se v podstatě o živou formu alba "Reign in Blood". Jeho obrazové provedení se mi zdálo být docela povedené a rozhodně nijak výrazně nenudí, k čemuž vydatně přispívá i krátká stopáž (něco málo přes 30 minut - kromě bonusů, které jsem ani neviděl). Ale s hudbou mám docela problém. Jejich, už zmiňované, album "Reign in Blood" se mi moc nelíbí a to k thrash metalu nemám žádné větší výhrady. Obsahuje několik riffů, které si budu asi ještě celkem dlouho pamatovat, jinak hudebně málo atmosferické a hodně bezduché, pro mě dost nezáživné. Po textové stránce si myslím tragédie. Bytostně nesnáším plytké metalové texty o abstraktním zlu a jeho primitivní, stokrát ohrané oslavy. Na následujícím albu "South of Heaven" sice Slayer na textech zapracovali a ukázali, že umí psát i docela slušné uvědomělé věci, to však nic nemění na faktu, že tady tyto, spolu s potupnými obscénními gesty, jako zdvihání prostředníčků a pod., plus ty primitivní výroky frontmana Toma Araye, působí dost lacině a tento fakt mě nutil se při sledování DVD dívat na skupinu Slayer jako na bandu opilců, která právě vylezla z místní putyky, bohužel. Celé bych to zhodnotil jako krátký koncertní záznam přestárlých, zpocených, jednoduchých metalistů, zabalený ve fajnově natočeném obalu a je mi úplně jedno, že pro tebe je tato záležitost kultem. Pro mě jen hoodně slabý zážitek. Lepší 1* ()

Reklama

666teen 

všechny recenze uživatele

Živé provedení legendární Slayeří fošny Reign In Blood z roku 1986. Ani takřka 20 let po vydání (koncertní záznam pochází z roku 2004 z Maine) neztrácí materiál nic z nukleární síly, která spoluvytvářela ksicht metalu. Naprostá povinnost. P.S. Kingova Carrie není jediná, kdo si dopřál poměrně hnusnou krvavou sprchu. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Kurva to bola jeba! Nehorázna dávka negatívnej brutálnej energie. Nadupaný, agresívny, surový sound. Šialená divočina. Pršiaca krv. Pure Thrash! Nemal som ďaleko od orgazmu. Vynikajúci koncert mojej najobľúbenejšej metalovej kapely. Slayer to sú: diabolský Tom Araya - basová gitara a spev, neúnavný Dave Lombardo - bicie nástroje a najgeniálnejšia dvojica gitaristov na metalovej scéne Kerry King a Jeff Hanneman. Už dlhé roky obdivujem túto americkú hudobnú skupinu. Sú to mocní králi thrash metalu. Nikto na nich nemá. Slayer je jedinečný, dokonalý a neprekonateľný. Dôkazom toho je aj tento záznam ich živého vystúpenia z roku 2004. "Slayer: Still Reigning"!!! ***** ()

DarthArt 

všechny recenze uživatele

Splnění snu! Američtí thrashmetalisté Slayer svůj vrchol - nekompromisní řež Reign in Blood - předhodili v roce 1986 a zhruba od té doby miliony fans toužily po tom, aby tuhle neuvěřitelnou palbu kapela někdy předvedla naživo, pěkně od začátku do konce. Tak a tady to máme na DVD - absolutní nářez, nekompromisní rychlost, palbu nejlepších kytarových riffů v dějinách, dvacet minut šílenství zakončené zkropením pódia a muzikantů umělým krvavým deštěm za dozvuků stejnojmenné písně. Neuvěřitelná záležitost, tisíckrát podtržená faktem, že jsem stejný zážitek pak měl čest vidět i na koncertu Slayer v Praze (bez toho rudého deště, ale to je úplně jedno). P. S. O bonusovém materiálu na DVD se nemusíme bavit, ten je naprosto nedůležitý, TADY JDE O REIGN IN BLOOD! AAAAARRRRGGGHHH!!! ()

Zajímavosti (3)

  • DVD produkoval Kevin Shirley, který úzce spolupracuje také se skupinami Iron Maiden a Dream Theater. (Chatterer)
  • Natočeno 11. srpna 2004 v Augusta Civic Center. (Chatterer)
  • Čtenáři časopisu Revolver zvolili toto DVD jako "best live DVD" roku 2005. (Chatterer)

Reklama

Reklama