Reklama

Reklama

David Beckham

(TV film)
  • Velká Británie The Rise and Rise of David Beckham
všechny plakáty
Dokumentární / Sportovní
Velká Británie, 2008, 50 min

Hrají:

David Beckham

Obsahy(1)

Idol malých fotbalistů a symbol generace metrosexuálů. Světový fotbal má lepší hráče, ale jenom jednoho Beckhama. Co může na sklonku kariéry nabídnout sportovnímu světu? (oficiální text distributora)

Recenze (4)

infotext 

všechny recenze uživatele

Videl som to náhodou, a v niečom je ten dokument naozaj zaujímavý. Myslím, že sa snaží ísť do hĺbky a objaviť niekde človeka za tou reklamnou fasádou, aj keď nie vždy sa mu to úplne darí. Nesnaží sa byť šokujúci a dodržuje isté zásady. Ak nemáte voči Beckhamovi vyslovene averziu, tak to celkom stojí za pozretie. ()

windows 

všechny recenze uživatele

V roce 1996 dal gol z půli hřiště do sítě Wimbledonu, měl 21let a válel za rudé ďábly. Já říkám, že ten gol, jej katapultoval a nastartoval mezi top fotbalisty a pracháče na planetě. Bezesporu ikona sportu, reklamy a bulváru. Re5pect! ()

pOne 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se zdá, že se jedná o klasický dokument, který se zaobírá celebritní stránkou osobnosti člověka a jeho profesní stránku jaksi nechává stranou. Postupem času se ale tvůrci přece jenom snaží do té bubliny proniknout a vysvětlit, proč u Davida Beckhama je ta bublina větší než u jakéhokoli jiného fotbalisty. Hraje tam roli více faktorů. ()

oSiSko 

všechny recenze uživatele

Môj vzor, idol, pre mňa celoživotne jediná celebrita, ktorú obdivujem a vždy budem. Všetko o ňom je pre mňa 100 % ()

Reklama

Reklama