Reklama

Reklama

Drama, v jehož středu stojí nově vystupující skladatel country písní (Hedlund), mezi nímž a padlou hvězdou (Paltrow) to zajiskří. Spolu prožívají jeho vzestup a její comeback, což vede k milostným komplikacím, které se týkají i jejího manžela/manažera (McGraw) a královny krásy, ze které se stane zpěvačka (Meester). (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (180)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Velice silný a dojemný film, kde příběh přirozeně plynul a já se nechala unášet příjemnou muzikou. Gwyneth je tu opravdu krásná a zároveň září ve své roli. Ostatní herci jí sekundují bezmála stejně dobře, a to hlavně Garret Hedlund, který mě mile překvapil. Všechno na mě tak nějak působilo dost opravdově, proto jsem to prožívala s nima a film jsem si užila. ,,You don´t have to be a country fan to love this movie." ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Jako fanoušek country i Gwyneth Paltrow jsem se těšil na mnohem lepší zážitek. Film do značné míry jen klouže po povrchu, zřídkakdy jde do hloubky. Nakonec zůstává Síla country někde na půl cesty mezi dramatem o závislé zpěvačce Kelly Canter a romancí odehrávající se mezi mladými předskokany, přičemž ta romance je sladká až běda. Stejně jako pohádka o raketovém vzestupu Chiles Stanton, která na začátku není schopna ze sebe na pódiu vydat hlásku. Castingovou chybou bylo obsazení nevýrazného Tima McGrawa do hodně důležité postavy manžela. Hudbu jsem očekával o dost lepší. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Prostě nemohu dát jinak, než za pět.......i když já vím:-) Ale za prvé tam hrála Gwyneth Paltrow a to výborně. Za druhé i ostatní herci byly skvělý a působili na mě hodně sympaticky a taky se svých rolí ujali výborně (ne-li lépe než Gwyneth). Za třetí a to si myslím je pro mě dost podstatný - ani trochu jsem se nenudila. Navíc ty písničky byly super. Oproti ostatním uživatelům já osobně country můžu. Stačilo jedno nenápadné upozornění na tenhle film a díky za to, byla jsem velmi příjemně překvapená. 90% - jasně, že jsem to nadhodnotila :-) ()

Mia... 

všechny recenze uživatele

Krásné, vážně vážně krásné ... je to lehké, nijak to netlačí na pilu a přitom je to opravdu silné. Příběh je klasický, ale já pro tyto příběhy měla vždy slabost a vždy budou mými oblíbenci. A hudba? Skutečná nádhera. Veškeré písně byly unikátní a vtahovaly do děje ... nevím, kterou jsi jdu poslechnout dříve .. dost možná síla country? :-) ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Jeden môj bývalý internetový kolega mi raz povedal, že nechápe a krúti hlavou pri tom keď dakto počúva country / hlavne že on počúva Depeche Mode :D / Mne sa Country celkom páči, i keď skôr pri táborákoch, ale na spievajúcu Leighton Meester som sa vážne tešil, a zvládla to super. Gwyneth moc nemusím, ale celkom slušne aj ona, aj keď s jej rolou som mal asi najväčší problém ...inak taká vzťahová skrátená telenovela :D ()

Galerie (44)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoliv je Tim McGraw vysoce úspěšný country zpěvák, je jediný herec z hlavního obsazení, který ve filmu nezpívá. (Fugas.cz)
  • Konkurz Garretta Hedlunda probíhal v karaoke baru v Koreantown, kde zazpíval píseň od Pearl Jam. Režisérka filmu Shana Feste se k tomuto konkurzu vyjádřila takto: „Ani zdaleka to nebyla nejlepší ukázka jeho hlasu, ale Garrett se kvůli nám začal učit. A to doslova! Vzal si čtyři měsíce volno a začal se učit hrát na kytaru a chodil na lekce zpěvu. Do Nashvillu dokonce dorazil dříve a pracoval zde s producentem Nathanem Chapmanem, který byl producentem i Mirandi Lambert. Chci říct, on se vážně stal country zpěvákem.“ (Fugas.cz)

Související novinky

Oscar 2011 - výsledky

Oscar 2011 - výsledky

28.02.2011

Stejně jako každý rok, i letos nám akademici připravili nějaké to překvapení. Letos je ve znamení obrovského neúspěchu Opravdové kuráže, která neproměnila ani jednu z deseti nominací a podobně… (více)

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

Nominacím na Oscary vládne koktavý král

26.01.2011

83. udělování Cen Americké filmové akademie proběhne v neděli 27. února. Do té doby můžete tipovat, kdo bude vítězem. A nebude to lehké, letos se v pomyslném pelotonu setkali velmi silní běžci.… (více)

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

Zlatý glóbus 2011 - výsledky

17.01.2011

Tak jako každý rok, i letos, nám hollywoodští zahraniční novináři připravili nejedno (ne)příjemné překvapení. Pod letošním moderátorským vedením Rickyho Gervaise se stal neúspěšnějším filmem The… (více)

Královské i sociální Zlaté glóby

Královské i sociální Zlaté glóby

15.12.2010

Osmašedesáté udělování „oscarových předskokanů“ se odehraje v lednu, nominace známe od včerejška. Co se týče počtu nominací, vede britské drama s údajně excelentním Colinem Firthem The King´s Speech… (více)

Reklama

Reklama