Reklama

Reklama

Bezvadíkyještěprosím

  • USA HappyThankYouMorePlease
Trailer 1

Bezvadíkyještěprosím je příběh šesti newyorčanů, kteří zápasí s láskou, přátelstvím a vděčností. Jsou příliš staří na to být teenagery, ale nejsou připraveni být dospělými.
Seznamte se Samem (Josh Radnor), je mu něco přes dvacet, žije v New Yorku, živí se jako spisovatel a nějak nemá pod kontrolou ani svou kariéru, ani milostné vztahy. Poté, co do jeho života náhodou vstoupí opuštěné dítě, jenž jeho kariéru zcela rozhodí, potkává závazků se děsící Sam, krásnou barmanku a zpěvačku Mississippi (Kate Mara). Sam se do ní zamiluje tak, že navrhuje vztah nejen na jednu, ale hned na tři noci ... dokud se neprobudí a neuvědomí si, co to vlastně dělá. Ovšem neumí si představit, jak bude ve svém bytě žít s dítětem, které přijal, a s dívkou. Začíná se však na svůj strach ze závazků dívat trochu jinak. Musí přijít několik nečekaných událostí a trochu zamyšlení se nad sebou pro Sama (a jeho v lásce podobně nešťastné přátele), aby se zbavili romantického cynismu a pochopili, co to znamená milovat a být milován. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (188)

buchli 

všechny recenze uživatele

Vtipné, roztomilé, místy slzopudné... ale mám pocit, že za 2 týdny si z Happythankyoumoreplease budu pamatovat Joshe s podivným strništěm/vousem a Malin bez vlasů... a to, že to bylo v New Yorku. Možná toho černouška, ale tím si nejsem úplně jistá. Prostě zmizí v zástupu téměř identických indievypadajících komedií. Výhra. ()

zoe.x 

všechny recenze uživatele

Pokud jste inteligentní, ale přesto neustále tápete a uniká vám smysl života; pokud jste romantici, co hledají pravou lásku, ale přesto na svět nahlížíte povětšinou cynicky; pokud máte naléhavou potřebu sdělit své názory světu, ale přesto nenacházíte nic podstatného k vyjádření - můžete alespoň doufat, že to někdo cítí podobně, a možná o tom všem nakonec natočíte film - a pravděpodobně bude stejný jako tento. Pokud ale hledáte originalitu a neotřelý umělecký zážitek, tady je nenajdete, čeká vás jen upřímnost, citlivost, porozumění a nakonec dobrý pocit, že nejste a nemusíte být sami. | 3,5* ()

Reklama

MontyBrogan 

všechny recenze uživatele

Tešil som sa na Radnorov debut. Ani nie tak kvôli himym, ale pretože som pozeral jeho (zatiaľ dva) filmy v opačnom poradí a stihol sa mi už vyprofilovať ako autor. A teda vedel som, že točí nezávisláky a má rád Allena a literatúru. Tento film bol veľmi osobný. Vlastne mal niečo aj z Woodyho, ale viac bol cítiť autorov názor, prístup a uchopenie. Som takmer presvedčený o tom, že dej bol do istej miery autobiografický. Ale netreba mi vedieť do akej. Jedná sa o príbeh točiaci sa okolo zopár postáv, ktoré sú napísané, obsadené, aj zahraté veľmi dobre. Zrozumiteľne a prirodzene. Ide hlavne o to, že viac než príbeh s postavami, je to príbeh o postavách. Ako to už vo vzťahovkách býva. Príbeh je len v kontexte s charaktermi, nie naopak. Je to síce len short story, ale to je väčšina filmov. Som rád, že režisér chápal tieto veci vo svojej prvotine a preto som spokojný. O to viac, že ide o mladého začínajúceho režiséra, hrajúceho mladšieho človeka než akým je, ktorý sa ale paradoxne cíti byť starší. Zaujímavé. Vypovedá to z časti o jeho osobnosti. Aj keď to už možno fabulujem. PS: Keďže v jednoduchosti je krása, páčila sa mi tá scéna ako si navzájom hádzali kľúče. Tá metafora. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

HappyThankYouMorePlease - komedie plná dojmů, která si hraje s myšlenkovou soustavou jako už dlouho žádná. Neoslňuje vizuálními nápady. Ani ten příběh není kdo ví jak originální. Ale stačí zavřít oči a zaposlouchat se. Už se vidíte? PS: Woody Allenovi musí zvonit v uších pokaždé, když se na tenhle film někdo dívá. ()

nineweh 

všechny recenze uživatele

Na romantickou komedii poměrně málo romantické a ještě míň komické, chtělo by se říci až nudné. Většina postav působí dost nesnesitelně (asi kromě Mary Catherine a Charlieho, kteří mi jediní byli sympatičtí a dokonce jsem chtěla vědět, jak to s nimi dopadne) a úplně nejotravnější je hjudba - ok, v Juno bylo kytarové brnkání a intelektuální texty indie písničkářů ještě fajn, ale kdo proboha vyhlásil, že se to odteď bude cpát do všech "nezávislých" romanticko-komediálních počinů? Takže pokud máte rádi, když se lidé babrají ve svých životech a z nedostatku skutečných problémů si vytváří problémy umělé, plus spousta malebných záběrů na New York a kytarové písničkářství, je to film pro vás. Já ovšem říkám thank you, but NO more please. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Josh Radnor v tomto filmu debutoval jako režisér. Zároveň napsal i scénář. (Pumiiix)
  • Annie (Malin Åkerman) lze při několika záběrech vidět vlasy čouhajíc zpod šátku a to i přesto, že postava trpí autoimunitním onemocněním. (Hellierer)

Reklama

Reklama