Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Šakal 

všechny recenze uživatele

Cením si snahy tvůrců vymanit se ze stereotypu současných teenagerských (rádoby) komedií a přijít s něčím "netradičním". Zejména ale oceňuju odvahu J. Timberlakea a ZEJMÉNA C. Diaz udělat si sám (sama) ze sebe prdel. To chce odvahu a kuráž. Tuhle "zkaženou ůču" rozhodně nepřehlédnete. Poznávací znamení? Netradiční vyučovací metody (Shakespeara ji recitovat určitě neuslyšíte, za to na Dangerous Minds se s ní zcela jistě podíváte), pořádné kruhy pod vočima (pokud je zrovna nezakrývají černé brýle), "potřebná" lahvička Jima Beama po ruce, na stole "tak trochu" jiná kasička se štítkem "nové kozy" a pokud byste si od ní (náhodou) nechali jednou umýt vaše auto, ručím vám za to, že se z toho lehce stane závislost, co vám notně zatíží váš měsíční rozpočet. Bad Teacher není nic převratného, ale pokud vypnete mozek, na Ne (deštivé) odpoledne neublíží. * navíc přihazuju za necenzurované "hard porno scény" mezi Justinem a Cameron a faktu, že se z toho v závěru tvůrci celkem úspěšně vylízali (až uvidíte pochopíte) v čele s "pohádkovým rytířem" a skutečnosti, že money byly tentokrát poraženy (zastíněny) "šikovným" jazíčkem a vtipem... ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Příběh zlatokopky, která si nějakou nešťastnou hrou osudu vybrala za své povolání učitelství. Chlastá, hulí trávu a ve škole se svým studentům věnuje jen málo. Jejím jediným snem je nechat si zvětšit kozy a nabalit nějakého miliardáře. Když do učitelského sboru přibude nechutně bohatý a pohledný Justin Timberlake, jsou její plány jasné. Průměrná komedie s lacinými vtípky, sexuálními perverznostmi, vráskami Cameron Diaz a škodolibými schválnostmi. Trapných momentů je tu přímo požehnaně, takže nedoporučuji slabším povahám. Na druhou stranu se budete po zbytek filmu celkem dobře bavit a tento vám uteče jako voda. Jen kdyby byl alespoň maličko nadprůměrný, což bohužel není. 55% ()

Reklama

klerik 

všechny recenze uživatele

Celkom sranda. Nejde to síce moc do hĺbky, ale dobre to korčuľuje medzi klišé učiteľských a romantických filmov (podobné parodovanie ako pri KOPAČKÁCH). Keby hlavná hrdinka mala o niečo prepracovanejšiu psychológiu mohla to byť pecka. Aj tak ma však prekvapilo, že Cameron dokázala svoju postavu uchopiť v celkom zaujímavej šírke. Je to tak na tých 60 - 70%... ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Po roli v Masce snad nejvýraznější učitelka Cameron Diaz. Spolehlivě utáhla celý film a byla fuckt dobrá potvora. S bývalým milencem Timberlakem vytvořili roztomilou dvojku s totálním antijiskřením, až by jeden nevěřil, jak jim to mohlo kdy klapat. Už jsem ji chtěla po nedávném skoro fiasku (Zelený sršeň) zařadit mezi trapky, co moc nesledují osobní kalendář, ale scéna v myčce aut ji vystřelila opět na výsluní. Dokonce tak, že kromě padání chlapů všech kategorií k nohám, se musely i ještěrky mlsně olizovat až k ocasu. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Člověk by díky sračkoidním filmům, které dávají v bedničce s trubadůry https://www.youtube.com/watch?v=7aDO25bf-oU by snad jeden i na ni zanevřel a hodil ji do bazénu. No ještě že sem nevzal příklad Jacquouille, pač nevidět tenhle film, by byla docela škoda. Navíc když je tam ještě Cameron Diaz, co by sexuální symbol všech školáků, kteří poznávají svoji novu učitelku, která chce kozy, ale pořádný kozy. A je schopna udělat pro to cokoliv, takže, krade, lže, podvádí, zneužívá svého těla a i hlouposti mužů, tak by jeden čekal že ke konci filmu, dojde k sebepoznání a zpytuje svoje svědomí a bude se chovat, jak by po ní nejeden uvědomělí a svědomitý občan čekal. Tak jestli tohle čekáte, tak jste stejně tak naivní, jako ta zrzavá husička co chce oject toho ichtyla co se otírá o požární hydranty. Naštěstí ten humor je opravdu pikantní a tuze vtipný, Diaz hraje velice slušně, ostatní postavy, sou ovšem těžce cáknutý, takže je třeba s tím počítat. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • V roli zpěváka kapely učitelů se ve filmu objevil Dave Allen, představitel učitele, zpěváka a poradce Jeffa Roose ze seriálu Machři a šprti (od r. 1999), ve kterém rovněž hrál Jason Segel. (Lorge)
  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama