Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost, některé postavy značně primitivní, zábava nenárnočná, film lehce podprůměrný, znovu bych si ho nepustil. Ale o to jde, tohle se očekává, víckrát si to nikdo stejně nepustí, ale při sledování nudou neusne. Cameron je opravdu zkažená, výuka jí je zcela ukradená, aspoň do chvíle, kdy zjistí, že by z toho mohlo něco kápnout. Co se jazyka týče, nebrali si tvůrci příliš servítky, takže v tomhle ohledu mě (až na pár zbytečných nechutností) potěšili. # příběh 3 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $100,292,856Tržby Celosvetovo $216,412,265Tržby za predaj Blu-ray v USA $3,141,778 //počet predaných kusov 134,609Tržby za predaj DVD v USA $12,227,235 //počet predaných kusov 724,622║ Otrasnosť, nuda, sucharina, trápnosť, Američania tápajú strašne v momentálnych(2008-2011) ako že komédiach, Cameron Diaz absolútne za zenitom, by sa mala už niekde schovať, fakt des na ňu pozerať, a toto bol ako že hit?? /5%/ ()

Reklama

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Po roli v Masce snad nejvýraznější učitelka Cameron Diaz. Spolehlivě utáhla celý film a byla fuckt dobrá potvora. S bývalým milencem Timberlakem vytvořili roztomilou dvojku s totálním antijiskřením, až by jeden nevěřil, jak jim to mohlo kdy klapat. Už jsem ji chtěla po nedávném skoro fiasku (Zelený sršeň) zařadit mezi trapky, co moc nesledují osobní kalendář, ale scéna v myčce aut ji vystřelila opět na výsluní. Dokonce tak, že kromě padání chlapů všech kategorií k nohám, se musely i ještěrky mlsně olizovat až k ocasu. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době opravdu snesitelná a místy i opravdu vtipná komedie z USA, kde je minimum fekálního humoru. Navíc, když v hlavní roli je má nejoblíbenější herečka, Cami Diaz, (doufám, že tenhle film uvidí všichni ti trollové, co na její adresu prohlašovali kecy ve stylu "je to už důchodkyně" a podobná moudra) a ve vedlejších jsou dva skvělí přihrávači, ale co je lepší, každý to hraje (přihrává) jinak, no to se na film opravdu lépe kouká. Zatímco Justin je zde za debílka, Marshall, teda, Jason, má ve filmu hodně drsné a hlavně trefné komentáře. Ke konci filmu jsem uvažoval i o plném počtu, ale to si nechám do zálohy na další zhlédnutí. Do té doby nezbývá než vyjádřit obdiv k člověku, který do dnešního pruderního světa plného debilních a nudných "komedií" pustí živel ve formě Cameron "fucking" Diaz a dal jí k dispozici výborný scénář. Jak říkám, jsem spokojen, ale druhá projekce napoví víc. 80 %. ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Cením si snahy tvůrců vymanit se ze stereotypu současných teenagerských (rádoby) komedií a přijít s něčím "netradičním". Zejména ale oceňuju odvahu J. Timberlakea a ZEJMÉNA C. Diaz udělat si sám (sama) ze sebe prdel. To chce odvahu a kuráž. Tuhle "zkaženou ůču" rozhodně nepřehlédnete. Poznávací znamení? Netradiční vyučovací metody (Shakespeara ji recitovat určitě neuslyšíte, za to na Dangerous Minds se s ní zcela jistě podíváte), pořádné kruhy pod vočima (pokud je zrovna nezakrývají černé brýle), "potřebná" lahvička Jima Beama po ruce, na stole "tak trochu" jiná kasička se štítkem "nové kozy" a pokud byste si od ní (náhodou) nechali jednou umýt vaše auto, ručím vám za to, že se z toho lehce stane závislost, co vám notně zatíží váš měsíční rozpočet. Bad Teacher není nic převratného, ale pokud vypnete mozek, na Ne (deštivé) odpoledne neublíží. * navíc přihazuju za necenzurované "hard porno scény" mezi Justinem a Cameron a faktu, že se z toho v závěru tvůrci celkem úspěšně vylízali (až uvidíte pochopíte) v čele s "pohádkovým rytířem" a skutečnosti, že money byly tentokrát poraženy (zastíněny) "šikovným" jazíčkem a vtipem... ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Rottentomatoes.com dává filmu 44 kladných procent. (Terva)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama