Reklama

Reklama

Elizabeth Halseyová (Cameron Diaz) je učitelka, která by z chování dostala přinejmenším dvojku. Je sprostá, zlá a chová se naprosto nevhodně. Pije, bere drogy a nemůže se dočkat, až si najde dobře situovaného muže, který se o ni postará a ona bude moci svou kariéru učitelky definitivně opustit. Když se s ní rozejde její snoubenec, vymyslí plán, jak získat jeho bohatého a pohledného náhradníka (Justin Timberlake) – o jehož přízeň soupeří se svou přehnaně aktivní kolegyní Amy (Lucy Punch) – ale zjišťuje, že je místo toho nucena bránit se snahám obhroublého učitele tělocviku (Jason Segel). Elizabethiny bizarní plány a jejich bláznivé následky šokují její studenty, spolupracovníky a dokonce i ji samotnou. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (871)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale Zkažená úča mě naprosto dostala a už dlouho jsem se u žádné komedie takhle nenasmál. Cameron je sice už krapet vyžilá, ale komediálně je stále v ráži. A když jí sekundují další skvělí komici jako J.T., Jason Segel a Lucy Punch, tak prostě nemám námitek. Množství sprostých slov a nadávek nebylo vůbec na škodu a já rozhodně nepatřím mezi nějaké odpůrce trochu peprnějšího scénáře, takže jsem si tuhle "dlaždičskou" jízdu náležitě užíval. Zkrátka jsem byl už od traileru natěšený, až tohle uvidím a po jakémkoli zklamání nejsou ani známky. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Jednoduchost, některé postavy značně primitivní, zábava nenárnočná, film lehce podprůměrný, znovu bych si ho nepustil. Ale o to jde, tohle se očekává, víckrát si to nikdo stejně nepustí, ale při sledování nudou neusne. Cameron je opravdu zkažená, výuka jí je zcela ukradená, aspoň do chvíle, kdy zjistí, že by z toho mohlo něco kápnout. Co se jazyka týče, nebrali si tvůrci příliš servítky, takže v tomhle ohledu mě (až na pár zbytečných nechutností) potěšili. # příběh 3 | hudba 5 | humor 4 | akce 0 | napětí 0 | pustil bych si znovu 5 ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Víc než 3 hvězdy si Bad Teacher nezaslouží. Scénář je v podstatě jen slepencem scén, tu více, tu méně trapných, tu okopírovaných odjinud, ale občas se zadaří i slušný gag - a to především díky skvělému castingu. Diaz, Segel, Timberlake i Punch hrají výborně a i z toho minima, co jim scénárista "dopřává," se snaží využít maximum. Shrnuto, podtrženo - Bad Teacher je nenáročná jednohubka, ze které se ale dalo vytěžit podstatně více. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná jednohubka, kterou bohužel neshledávám kdovíjak vtipnou. Nějaká ta scénka ušla a "sex na sucho" je hodný brzkéme vyzkoušení. Co vám budu povídat. Hodně jsem pokukoval po hodinách. Trošičku to celé zachraňuje právě hlavní hrdinka Cameron, která je sexy a na kterou se čas od času rád kouknu. Místy by se až člověk vrátil do školní lavice, kde si o podobných číčách mohl nechat jenom zdát. Minimálně já v tomhle neměl nikdy štěstí. Naopak mi vadilo, že je zdejší humor poměrně dost tlumený a slabý. Pokud někdo miluje komedie ze školního prostředí, tak vřele doporučuji sáhnout spíše sem. Tohle byl totiž vážně jen takový čajíček, kde se pořádně nebylo smát čemu. Plusové bodíky dávám za to, že se závěr netáhl v duchu obrovského morálního poučení a prozření, nýbrž se držel nastoleného trendu, že lež a nenávist zvítězí nad pravdou a láskou, nebo jak to ten náš bývalý prezident kdysi pronesl. Jednu moc pěknou hvězdu ze sebe nemám problém vytlačit. Žádný zázrak tady však rozhodně nečekejte. Viděno v rámci Filmové výzvy. Film jsem dostal od uživatele fimler. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

vypnite mozog a choďte na to v piatok večer do kina a myslím, že nebudete ľutovať, lebo uvidíte stále sexi ukážkovú bič cameron, podivínsky kolektív učiteľov a žiakov, ľahko retardovaného timberlakea smiešne tancujúceho a spievajúceho (s úchylnou úchylkou) a sympatického a sarkastického jasona segala. a nič viac... ale ani nič menej. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Keď na konci telocvikár podáva hlavnej hrdinke vrece s loptami, chytí ho do ľavej ruky. V nasledujúcom zábere ho však má v pravej. (Johnny.ARN)
  • Zhruba v 83. minutě filmu proběhne scéna, kdy Kirk (Eric Stonestreet) utrhne zrcátko z auta a odhodí ho pod zaparkované auto. V následujících scénách je ale zrcátko před autem. (masekjc)

Související novinky

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

Krotitelé duchů 3 budou perfektní

04.07.2012

...anebo vůbec nevzniknou. To říká Dan Aykroyd, který je hlavním hybatelem projektu. Musí se mu nechat, že je optimista a hlavně vytrvalec – o Ghostbusters 3 mluví zhruba od počátku věků a několikrát… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama