Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

anaon 

všechny recenze uživatele

Krásný pozitivní film, který by si zasloužil větší pozornost. Představitelé ústřední dvojice byli vybráni opravdu dobře, chemie mezi nimi funguje naprosto perfektně. A Joe Mantegna jakožto Elvisův otec je tak strašně roztomilý! Celý film provází krásná snová a tak nějak "neamerická" atmosféra. Po všech těch filmech, kde se někdo vraždí, mlátí a nadává si je toto opravdu příjemné uvolnění. Zázraky se dějí! :) ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Marnice se snad jeste v zadnym romantickym dramatu neobjevila. Elvis jakozto mlady balzamovac mrtvol, co si budem povidat tak trochu i perverzak a na druhou stranu "umelec" se setkava s Anabelle opravdu kurioznim zpusobem. Anabelle, "slavna" modelka, prezivsi svoji smrti a nakonec taky ztrapena zivotem se zvlastnim zpusobem sblizuje s Elvisem a jeho tatinkem Charliem a meni jim tak jejich doposud zabehnuty zivot. Vetsina pribehu se pak odehrava v jejich usedlosti, kde vidite postupy ve vztahu hlavnich hrdinu. Jednu z mala veci, kterou bych vytkla je to, ze se tvurci malo zabyvali Anabellininym z mrtvych vstani. Smetli to ze stolu, jako by casto stavalo, ze se vam nekdo jen tak probudi na balzamovacim stole. Nikomu to tam neprislo divny, akorat me za televizi. Jinak musim uznat, ze film pusobil mile a skoda, ze i dost predvidatelne; ale furt nadprumerne. A nakonec s vyrokem "zazraky se deji" bych k film zaradila i do zanru mysteriozni. ()

Reklama

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Občas si pozriem aj nejakú romantickú prkotinu a toto bol zásah do čierneho. Problém s romantickými flickmi je, že sa väčšinou pri nich cítim prinajlepšom trápne. No a Elvis & Anabelle sa trápnosti s absolútnym prehľadom vyhol, za čo môže definitívne dobrý scenár a perfektný výber hercov. Blake Lively síce nemám rád (má naozaj nepríjemný hlas) ale tu mi vôbec nevadila. Dokonca s hlavným predstaviteľom vytvorila dokonalý pár, medzi ktorými nejaká tá chémia je, to povestné "niečo". No a jeho otec (Joe Mantegna), tak to bol koncert pár exceláns, ten tam pasoval jak penis do... Aké je to jednoduché, keď sú vo filme normálne, uveriteľné, nesilené dialógy a správny casting. Potom režisér nepotrebuje ani namakaný budget a skvelý kúsok je na svete. Navyše veľmi dobrý a skvele sa hodiaci soundtrack ma prinútil poprehrabovať sa v ďalších romantických flickoch, reku ešte možno niečo dobré vyhrabem. Lenže to taktiež znamená, že ešte uvidím aj veľa šitu. Unfortunetly inak to nejde... ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Klasický nezávislý film oslavující krásy a požitky života, mezilidské city a lásku, který mě dokázal pohltit, přestože pracuje mimo jiné s morbidními prvky - nebo možná právě proto. Kromě podmanivé kamery zaujala hlavní dvojice, kdy Max Minghella působí neokoukaným a herecky vyspělým dojmem a výborná Blake Lively, kromě toho, že je překrásná, je natolik přesvědčivě sympatická, že bych v její společnosti sám nejraději trávil co nejvíce času. V roli otce exceluje Joe Mantegna. ()

dzberry 

všechny recenze uživatele

Nenásilné, nezávislé, nenaštve, nepřekvapí. On po řadě událostí podle některých nekrofil, ona celkem sexy kůstka. Mezi nimi brzy láska. Jen je třeba vysvětlit tu jeho nekrofilii. Vše se trochu zašmodrchá. Pomohou slunečnice. Prima kytky. Všechno ale dobře dopadne. Pokud neumřeli, žijou dodnes. A její matka ať si laskavě vydloubne oko. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama