Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh o mladé Anabelle, královně krásy, která náhle zemře během soutěže. Dostane se ale do pohřebního ústavu, který spravuje utrápený Elvis. Poté, co se Anabelle zázračně probudí, naváže s Elvisem vztah. (Ant)

Recenze (87)

Aknah 

všechny recenze uživatele

Další neokoukaný skvost! Je fajn zas vidět nezávislý film, který je kolikrát lepší než ty hollywoodské romanťáky, jejichž zápletka je pokaždé stejná. Film má silnou atmosféru a oba mladí herci zahráli vypjaté momenty moc dobře. Role tatínka se mi moc líbila a celkově průběh filmu byl skvěle natočen (nejvíc se mi líbilo malování domu, rozjetí na traktoru a kouzlo slunečnic v závěru) a tím pádem mi to utíkalo. Působilo to na mě dost reálně a romantické dny na pláži byly kouzelné. Na konci nezapomenu na polétavající červený deštník, ale přes to, konec šťastný. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Čisté scífko. Božská Blake Lively balí Elvise a jemu je to nejdřív jedno. Skvělá romanťárna, ke které si musí člověk cestičku doslova vyšlapat, jelikož zapadla strašlivým způsobem, až je to na Weinsteiny nezvyk (klasická nezávislárna). V tv to neuvidíte, ale tenhle klenot tak jednou do roka doporučuji na zlepšení nálady. Škoda, že jsem se napoprvé náladově nedokázal vtáhnout do děje úplně. ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Už dobrý tah byl neobsadit příliš okoukané tváře, ale vsadit na něco nového čemu my diváci spíše uvěříme. Dále se mi líbila vyváženost romantiky s tragédií, a příběh, který je trochu pohádka, ale svým způsobem i tvrdá realita. Film mi doporučila mladší sestra a mě osobně dost fascinuje fakt, že už teď má lepší vkus na filmy než já. Opravdu mě tenhle film příjemně překvapil. V prostředku už jsem se trochu bála že to trošku moc osladí, ale konec byl krásně poetický a vyvážený. Strašně se mi líbila ta možnost kterou nám film dal, že buď jsme to mohli brát jako klasický happyend, a nebo jsme si to mohli vysvětlit i druhým způsobem. Snímek velmi dobře dramaticky stupňoval a měl takovou opravdovou atmosféru, a kouzlo i depresivitu malého městečka v Texasu. A i když to mělo některé hodně romantické scény, nikdy to příliš nespadlo k patetizmu. Pro mě to byl milý zážitek a možnost prožít zajímavý druh lásky alespoň skrze obrazovku. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Nenápadný film, v ktorom sa pohrebný ústav javí ako to najromantickejšie miesto na svete. Nad zápletkou sa zamýšlať nechcem, skôr nad atmosférou, ktorá je vo filme to najsilnejšie. Tvoria ju herci, sympaticky podaná téma životných hodnôt, prirodzené romantické okamihy a pár dramatických momentov, ktoré celý film vykreslujú viac v reálnej podobe. ()

kluzo 

všechny recenze uživatele

Po slibném začátku a označení drama, jsem od filmu očekával něco jiného. Opět se potvrdilo zlaté pravidlo: NIC NEOČEKÁVAT. Nakonec nebylo ale tak zle. Film je více než drama (i když jsou zde prvky dramatu) romantický a místy (opravdu ale zřídka) i vtipný. Oba hlavní představitelé místy působili Kenovo-Bárbínově, ale naštěstí ne tak často. Čili zkrátím to: jednoduchá filozofie o životě podaná dostatečně polopatě, aby to pochopili i amíci, trochu sporný příběh, nudná kamera, která se snažila předstírat, že je něco víc, uspokojivé herecké výkony hlavních hrdinů a výborný herecký výkon Joe Mantegna mi dává 50%. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama