Reklama

Reklama

Vznešenej život

  • Kanada High Life
Trailer

Kanadská černá komedie vypráví o partičce zlodějů, kteří se chystají na poslední loupež. Jenže plán na dokonalý zločin, který se zrodil v hlavě Dicka (Timothy Olyphant), zas tak dokonalý není a nakonec pochopitelně nic nejde podle plánu...  Kanadská černá komedie od režiséra Garyho Yatese vypráví o partičce zlodějů, kteří se chystají na poslední loupež. Jenže plán na dokonalý zločin, který se zrodil v hlavě Dicka (Timothy Olyphant) poté, co ho kvůli návštěvě někdejšího spoluvězně Buga (Stephen Eric McIntyre) vyhodili z práce, zas tak dokonalý není. Píše se rok 1983 a Dick má v pácu vyloupit bankovní automaty ATM. Nicméně to, co vypadá na papíře naprosto perfektně, by nemuselo vyjít, když se ukáže, že zbývající dva parťáci Donnie (Joe Anderson) a Billy (Rossif Sutherland) jsou prostě ještě méně spolehliví, než Dick a Bug. A i když heslo: „Jen žádné násilí“ je všem jasné, nakonec nic nejde podle plánu a narůstající vzájemná averze všech vůči všem hrozí katastrofou... Předlohou filmu je stejnojmenná divadelní hra od Leea MacDougalla, který je též autorem filmového scénáře. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

predators 

všechny recenze uživatele

Sákryš, je červenec a já se těším na zimu! Vyloupit dnes bankomat není žádná hračka, ale v době rozmachu "ejtýem" se stávaly terči mnoha dobrodruhů. I naše skupinka v čele Timothym se o jeden takový majstrštyk pokusí, jenže jak už to bývá, situace se vymkne kontrole. No, vlastně v jejich rukou nebylo už od začátku nic pod kontrolou. Ale alespoň byly jejich kousky úsměvné, no a na ten poslední, westernovský byl třešničkou na dortu. 55% ()

sladkemlicko 

všechny recenze uživatele

High Life je skvělá komedie s prvky krimi...no zlodějny,drogy a humor,humor,humor.. Nečekal jsem,že to bude až tak dobré. Vtípky jsou doopravdy moc chytré,nechybí nádech do černého humoru,který já osobně prostě můůžu..:D Jistě si film nenechte ujít. Počkejte na večer,kdy Vás bude doma víc,uvařte si pěkně svařáček,arašídy či pistácie nesmí chybět,dejte si nohy na stůl,nachystejte bránici a šup puste si High Life. Je to dokonalý relax. ()

Reklama

zolo23 

všechny recenze uživatele

High Life je priemerná krimi-komédia o bande amatérov ,(kamarátov sotva) ktorí sa snažia vykradnúť bankomat. A keďže ide o fakt bandu idiotov ,o komické situácie tu nieje núdza. Námet je v poriadku (filmy o zlodejoch proste milujem), ale chýba tu niečo nápaditejšie čo tu ešte nebolo, alebo čo by ma nejako prekvapilo.. Herecké obsadenie je skutočne dobré,Joe Anderson sa mi páčil už vo filme The Crazies, Rossif Sutherland je sympatický a jeho scéna v obchoďáku ako si kupuje limonádu je parádna, Stephen Eric McIntyre je typický tvrďák a Timothy? To je naozaj pán herec a musím sa priznať, že zarasteného a s dlhšími vlasmi som ho tuším ani nevidel. Tých 60 % v hodnotení užívateľov je akurátnych. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Poměrně schizofrenní dílo, od kterého nevíte, co čekat. Bohužel se nejedná o nepředvídatelnost příběhu, ale o vyznění snímku. Jednou je to komedie, ale hned další scéna vás nechá na pochybách, zda-li to celé není náhodou brané vážně. Partička feťáckých zlodějů amatérů je příjemnými společníky, ale bohužel jim k lepšímu výsledku chybí zajímavější příběh a právě jednoznačnější vyznění. Nepochybně se tvůrci snažili o spojení komedie a dramatu, ale úplně to nevyšlo. Přesto je High life příjemným, nenápadným, malým snímkem. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po propuštění z vězení se Dick (Timothy Olyphant) snaží sekat latinu - najde si práci, a vůbec se vyhýbá čemukoliv zavánějící průšvihem. Až do momentu, kdy z vězení pustí jeho bývalého spoluvězně, Buga - který ihned Dicka navštíví a zatáhne jej do nové akce. Dle návodu - Vykradení banky rychle a snadno - by mělo klapat jako po drátkách, ale díky různým shodám okolností i extravagatnosti jednotlivých členů týmu se všechno začne zamotávat a jako obvykle, jsou Dick s Bugem opět v průseru ... Film má jednu obrovskou výhodu - a to svoji délku (resp. krátkost). Ve chvíli, kdy si začnete uvědomovat, že vás vlastně film ani tak moc nebaví tak jsou tu závěrečné titulky (přesně načasované). Autorům se podařilo relativně dobře vystříhat veškeré nudné momenty, takže film šlape od prvních minut až po tu poslední. Chvilkama je nutno přivřít (aspoň některé) oči nad naivitou hrdinů (ale zfetovanej zlodějíček dokáže udělat lecjaké hovadiny). Znovu si film asi nepustím, ale za zkouknutí určitě stojí.. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama