Reklama

Reklama

Vznešenej život

  • Kanada High Life
Trailer

Kanadská černá komedie vypráví o partičce zlodějů, kteří se chystají na poslední loupež. Jenže plán na dokonalý zločin, který se zrodil v hlavě Dicka (Timothy Olyphant), zas tak dokonalý není a nakonec pochopitelně nic nejde podle plánu...  Kanadská černá komedie od režiséra Garyho Yatese vypráví o partičce zlodějů, kteří se chystají na poslední loupež. Jenže plán na dokonalý zločin, který se zrodil v hlavě Dicka (Timothy Olyphant) poté, co ho kvůli návštěvě někdejšího spoluvězně Buga (Stephen Eric McIntyre) vyhodili z práce, zas tak dokonalý není. Píše se rok 1983 a Dick má v pácu vyloupit bankovní automaty ATM. Nicméně to, co vypadá na papíře naprosto perfektně, by nemuselo vyjít, když se ukáže, že zbývající dva parťáci Donnie (Joe Anderson) a Billy (Rossif Sutherland) jsou prostě ještě méně spolehliví, než Dick a Bug. A i když heslo: „Jen žádné násilí“ je všem jasné, nakonec nic nejde podle plánu a narůstající vzájemná averze všech vůči všem hrozí katastrofou... Předlohou filmu je stejnojmenná divadelní hra od Leea MacDougalla, který je též autorem filmového scénáře. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Olík 

všechny recenze uživatele

Čtveřice smolařských zlodějíčků hledá nejjednodušší cestu k snadno nabitým penězům – bohužel, to co začne jako vyloupení naditého bankomatu, končí jako únos obrněného vozu s několika mrtvolami v pozadí. Kanadská produkce je specifická především točením nepotřebných filmů, přinášejícím pracovní příležitosti hercům, jimž pšenka v Hollywoodu příliš nekvete. Čas od času však od amerických sousedů vykoukne celkem snesitelná podívaná, čehož je tato černá akční komedie příkladem. Trochu víc humoru a vypracovanější konec a nad třemi hvězdičkami bych nepřemýšlel – takhle mi z toho vychází dvě a půl. ()

dragosta 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jiná krimikomedie. Ikdyž asi nikdy nebude patřit k žánrovým jedničkám, mě svěle pobavila. Sice tam bylo pár hluchým míst, ale jinak jsem se u toho pořádně nasmála. A co si člověk může o silvestrovské noci víc přát, kor když má jinak na výběr 100+1 variant křepčení našich "celebrit". 3,5 zaokrouhluju na 4*. ()

Reklama

oasismanik 

všechny recenze uživatele

Taká tá krátka, príjemná kravinka, ktorá nemá pointu, ale celý film vám uplnynie tak rýchlo, že ani neviete ako ste zabili skoro hodinu a pol nudného zimného večera. Samozrejme, že na druhý deň už ani nebudete vediet, že ste nejaký High Life videli, ale je to dobre zahraté, celkom úsmevné a má to veľmi kvalitný pohodový hudobný výber . ()

Javert 

všechny recenze uživatele

"If you could have anything you wanted - anything in the whole world - what'd it be?" ... "Morphine." ... "And if I could give you all the morphine you would ever need for the rest of your life, what would you want then? ... "Morphine." Jó, takovéhle žánrové jednohubky já můžu. Něco jako kříženec Fear and Loathing in Las Vegas s Italian Job či Ocean's Eleven s naprosto "fucking great" zlodějskou čtveřicí a tunou přisprostlých hlášek. Zatím 4*. Kéž čeští distributoři vyslyší mé prosby a přinesou High Life ve formě DVD na pulty českých obchodů! ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

High Life je priemerná krimi-komédia o bande amatérov ,(kamarátov sotva) ktorí sa snažia vykradnúť bankomat. A keďže ide o fakt bandu idiotov ,o komické situácie tu nieje núdza. Námet je v poriadku (filmy o zlodejoch proste milujem), ale chýba tu niečo nápaditejšie čo tu ešte nebolo, alebo čo by ma nejako prekvapilo.. Herecké obsadenie je skutočne dobré,Joe Anderson sa mi páčil už vo filme The Crazies, Rossif Sutherland je sympatický a jeho scéna v obchoďáku ako si kupuje limonádu je parádna, Stephen Eric McIntyre je typický tvrďák a Timothy? To je naozaj pán herec a musím sa priznať, že zarasteného a s dlhšími vlasmi som ho tuším ani nevidel. Tých 60 % v hodnotení užívateľov je akurátnych. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama