Reklama

Reklama

Ludo a Anna spolu žijí dva roky. A spolu s nimi se v jejich domácnosti zabydlela i každodenní rutina. Ludo k velké nelibosti Anny značně zanedbává své domází povinnosti a jemu naopak vadí její neustálé stížnosti. Poté přijede na návštěvu na pár dní Annin bývalý přítel Ralf a Ludo potká na diskotéce svou exlásku Marii. Pár musí čelit mnoha žárlivým scénám z obou stran a také pochybám o jejich vztahu. Anna si tajně přečte Ludovy esemesky a on si zas prohlédne seznam jejích milenců, na kterém hodnotí jejich kvality. Na onom seznamu je i Ralf a jeho skóre je lepší než Ludovo… Po mnoha provokacích, Ludo nakonec Ralfa zmlátí v restauraci a vztekle odejde. Přestože jim na sobě navzájem velmi záleží, oba skončili v posteli se svými bývalými milenci… (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

Sofia 

všechny recenze uživatele

Zatímco prvnímu dílu (Keinohrhasen) jsem vyčítala vulgaritu, tady bych vyčetla spíše sentimentalitu (ano, Til Schweiger v několika scénách dokonce brečel...). Druhý díl mi byl ale přesto nějak bližší, asi vzhledem k tomu, že žiju ve vztahu, takže mi film o partnerských krizích řekne více než film o hledání partnera. Některé dialogy jsou sice hodně klišovité a předvídatelné, happy-end až skoro neuvěřitelný, ale jde o příjemný oddychový film. A v neposlední řadě oceňuju Schweigerovu kreativitu v pojmenování své dcery - Emma Tiger Schweiger se opravdu krásně rýmuje. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Dějově možná sušší, ale sakra, ta hudba, to podkreslení situací... Nebýt toho, možná je to jen průměrná romantika se špetkou komedie. Takhle jsem si ale skoro i kvalitně pořval. Viděno víceméně jako útržky, na pozadí při celodenním uklízení, ale už jen to na mě dokázalo zajímavě zapůsobit. 65% ()

Reklama

sulimo 

všechny recenze uživatele

Tohle mě bavilo o trošičku kus víc než jednička. Sice bych se bez pár scén obešla, ale i tak se jedná o vtipnou romantickou komedii a drama zároveň, kde to mezi ústřední dvojicí jiskří tak, že by jim to mohl závidět kdejakej hollywoodskej romantickej trhák, tohle se prostě a jednoduše povedlo, a mé ženské srdce se platonicky zbláznilo do Tila Schweigera. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Pokračování Zajíčka bez ouška, pojednávající o partnerské krizi, se kterou se oba partneři vypořádavají svérázným způsobem. Bohužel napodruhé je to o úroveň slabší po komediální a zcela sterilní po romantické stránce. Scény z trapného ranku mají větší prostor (záchodová scéna), soundtrack opět líbivý. 50% ()

Sundance.cz 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu (Zajíček bez oušek) byla tohle méně komedie a více o vztazích. Aféra s kamarádem Anny jsem myslel, že je jedna velká past (společně s dalšími nástrahami) na Luda, ale nebyla, což se mi zdálo až moc neuvěřitelné (už jen to, že tam Ralf po ránu začne běhat nahej nejen před Annou, ale i Ludem). Film se tak již pomalu dostává do Rodinných pout, oproti jedničce (85 %) již hodnotím jen na 65 %. Do trojky už bych se raději, Tile, nepouštěl. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (6)

  • Názov filmu "Zweiohrküken" sa vzťahuje na zvieratko ušité Tilom Schweigerom. (Karush)
  • Zarovno s premiérou filmu bola vydaná knižka so scenárom, informáciami z natáčania a fotografiami. (Karush)
  • Hneď po premiére Til Schweiger oznámil, že plánuje a pripravuje pokračovanie Kokowääh (2011). (Karush)

Reklama

Reklama