Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Recenze (62)

Němi 

všechny recenze uživatele

Ben Syder je jistě hrozný Holmes a vše od Asylum vypadá jak lepší fan-made točený na videokameru z marketu, ale "Záhada potopené lodi" prostě spojuje dvě mé lásky, které měly dojít filmového svazku už dávno (ale i kvalitněji) - Sherlocka a duchovní odkaz Julesa Vernea. Téměř každá scéna je na efekt a obsahuje k ději logickou díru, herci do sebe minimálně zmateně narážejí, případně snad až improvizují při první ostré, ale Sherlock Holmes v souboji s viktoriánským RoboCopem a nebo pronásledující v tryskové vzducholodi robotického draka chrlícího oheň na Buckinghamský palác? Oh, zvrácené potěšení! ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Mockbuster od nikoho jiného než od Asylumu přináší další velký případ Sherlocka Holmese, který snad tentokrát skutečně nemá obdoby. Fantasy žánr je sice v mnoha ohledech zajímavý, ale takovéto zpitvoření a vytvoření tak šíleného guláše všeličeho aniž by to mělo nějakou logiku je skutečně na pováženou. Použitý soundtrack však není špatný a i na vizuálních efektech se studio na nízkorozpočtový film značně zlepšilo. V tomto ohledu naprosto nevyužitý potenciál. Sir Arthur Ignatius Conan Doyle se musí otáčet v hrobě při pomyšlení co mu z jeho nejslavnější postavy udělali. ()

Reklama

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dere se ni na jazyk otázka jakému cílovému publiku jsou určeny filmy společnosti ASYLUM?Protože se mi nezdá úplně silná cílovka"zhulenej magor,45 let"...Sherlock zde bojuje proti zlu,jež zde představuje bratr Holmsův-"Robocop"Holmes.Který,vedený asi ne úplně kalými úmysly vyrobí kaučukové-octopusa,draka a t-rexa,s jejichž pomocí chce ovládnout slum"South London"a zavést zde, zřejmě,experimentální diktaturu proletariátu,nebo co. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Je tu něco, co by se mělo zachovat....... Film má celkem povedenou pompézní hudbu (Chris Ridenhour). Ale jinak je to hrůza a celkem blbost. CITÁT - Hra začíná.......... Zmatená kamera, dramatická stránka nulová, příběh je směšný, triky hloupé a herecké výkony skoro nulové. Neustále jsem zápasil z ovladačem abych to nevypnul. DAILOG - HOLMES - Tak že, co jste viděl? WATSON - Nic. Vůbec nic. HOLMES - No, podstatné jsme viděli.......... No a když přišel ten dinosaurus (stále je to tento příběh) to už jsem se jen smál. Konec byl velice paskvilní - prostě Asylum. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Už při úvodních scénách mne přepadl jistý pocit nejistoty a děsu, že zas koukám na nějaký propadáček. Bohužel, dalších 20 minut filmu mě o tom nadobro přesvědčilo. Toporné výrazy, nepromyšlené dialogy, skoky v ději.. Prakticky marně hledám klady, neboď negativ je až moc. Ta amatérština z toho koukala na každém rohu a efekty byly vesměs k smíchu. Veliká chyba a již nikdy více. Nemá cenu takhle zabít hodinu a půl života. Smysluplněji ji využijete koukáním do propasti. 5% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama