Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prehistorické monstrum ohrožuje Londýn. Sherlock Holmes musí čelit velkému nebezpečí. Po boku detektiva stojí neohrožený doktor Watson. Podaří se této legendární dvojici odvrátit nebezpečí a město zachránit? (TV Nova)

Recenze (62)

sadlokan 

všechny recenze uživatele

Dere se ni na jazyk otázka jakému cílovému publiku jsou určeny filmy společnosti ASYLUM?Protože se mi nezdá úplně silná cílovka"zhulenej magor,45 let"...Sherlock zde bojuje proti zlu,jež zde představuje bratr Holmsův-"Robocop"Holmes.Který,vedený asi ne úplně kalými úmysly vyrobí kaučukové-octopusa,draka a t-rexa,s jejichž pomocí chce ovládnout slum"South London"a zavést zde, zřejmě,experimentální diktaturu proletariátu,nebo co. ()

sisimiut odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum zničilo postavu Sherlocka Holmese!!! To co s této legendární postavy udělali se nedá nazvat jinak než svinstvo. Tento takzvaný "Holmes" zde rozhodně není neobyčejně chytrý detektiv. Je to ustrašený nevychovaný spratek,kterého ale ostatní uctívají jako poloboha.Ostatní herecké výkony taktéž zcela amatérské. O efektech hanba mluvit. Scénář by napsal lépe snad i žák na prvním stupni. Udělat s Holmese postavu bojující z dinosaury je opravdu zločin!!! Film jsem ani nedokoukal a zřejmě jsem tedy ještě to nejhorší vůbec neviděl. CD žel nebylo moje,takže jsem ho nemohl roztřískat a věřte,že mě to štve. Na pozici nejhoršího filmu všech dob patří jednoznačně tento. ()

Reklama

ujec odpad!

všechny recenze uživatele

Keby autor Shelocka Holmsa a nebodaj aj samotný fiktívny Mr. Holmes videl tento film, tak dá návrh, aby autorov tohto shitu uvrhli do najhoršieho blázninca. Dej absolútne nemá líniu. Obrazy deja skáču ako žaba sem a tam bez absolútnej logiky, ktorá je povestná u fenomenálneho detektíva. Tento film môžem chápať ako pomstu profesora Moriartyho voči fanúšikom Sherlocka Holmesa, ale bezradnú. Nech teda víťazí medzi totálnym odpadom filmového umenia - v zabudnutí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak takúto fúziu steampunku a verneovky by som chcel vidieť na veľkom plátne. Lenže štúdio The Asylum si to zobralo pod vlastné krídla a vznikol ďalší prúser. Lenže. Lenže prúser, ktorý na začiatku dá nádeje, že sa táto produkčná spoločnosť asi prekonala, aby sa v nasledujúcich minútach doplazila tam, kam patrí. Do stoky. Až záver, pravdepodobne najepickejší v celej dovtedajšej histórii štúdia, ukáže, že dvere niesu ešte zavreté. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Už při úvodních scénách mne přepadl jistý pocit nejistoty a děsu, že zas koukám na nějaký propadáček. Bohužel, dalších 20 minut filmu mě o tom nadobro přesvědčilo. Toporné výrazy, nepromyšlené dialogy, skoky v ději.. Prakticky marně hledám klady, neboď negativ je až moc. Ta amatérština z toho koukala na každém rohu a efekty byly vesměs k smíchu. Veliká chyba a již nikdy více. Nemá cenu takhle zabít hodinu a půl života. Smysluplněji ji využijete koukáním do propasti. 5% ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama