Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bojovník z mystického čínského chrámu Shur-Li, Art Chew (Michael Chow), je vyslán svým pánem do Ameriky, aby našel kouzelnou broskev, která v sobě skrývá tajemství věčného života. Pomáhá mu jeho přítel Roy Lee (Colman Domingo) a půvabná Sue Shee (Karena Davis). Art se vydá do Ameriky v naději, že vyplněním úkolu získá věčnou důvěru svého moudrého pána, jménem Master Card (John Shin). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

macetoma 

všechny recenze uživatele

Taková ptákovina, parodie, která paroduje snad i sama sebe. U pár scén, které mi připomněly Bruce-Leeho a Jean-Claude van Damma jsem se lehce pousmál . Dávám 1 hvězdu. ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Teda, mám rád prostoduché komedie, ale toto se už je i na mě moc. Fakticky proč tomu dávám ** je lítost a občasný podařený gag (nádherná parodie na JCVD). Herci jsou hrozní, přehrávají a pomrkávají na diváky (což fakt nesnáším). Choreografie kung-fu bitek je neskutečně promitivní a ubohá. Celkově se jedná o dost mizernou komedii. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Špatný film. Jako kungfu film slabota a jako komedie je to taky nic moc, všechny fórky jsou moc trapné, děj pokulhává, člověk celý film čeká kdy se to rozjede a ono nic. ()

oje 

všechny recenze uživatele

Jestli smích prodlužuje život, tenhle snímek mi navíc nedopřál ani vteřinku. Parodovat asijskou bojovou kulturu by se přitom s pár nápady dalo, tady ale evidentně chyběly. Není zde jediný herec, který by alespoň trochu diváka pobavil. Příběh je nejblbější z nejblbějších a proložený hodně lacinými fórky. Jména hrdinů jako Hepčik a Jean Claude Croissant jsou ještě ty lepší z nich. Je mi skoro trapně, že jsem to vůbec viděl. Zábavnější parodií, která si rovněž bere na mušku asijské bojové filmy, je Kung prásk: smrtonosná smrt. Alternativa: Kung Pow: Enter the Fist. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama